Érkezik a Telenor MyCard

Kütyü Magazin - 2014. december 15.

Már idén év végén, egészen pontosan december 16-án érkezik a Telenor pénzügyi szolgáltatása. A MyCard márkás hitelkártya igénylésével gyorsan és biztonságosan használhatók a szolgáltatások.

A Telenor Magyarország  bejelentette, hogy ügyfelei december 16-tól olyan pénzügyi szolgáltatást tudnak igénybe venni, amely első lépése a banki szolgáltatások és a fizetés terén várható korszakváltásnak. Az új megoldással az ügyfelek rendkívül kedvező feltételek mellett, gyorsan és kényelmesen használhatnak majd pénzügyi szolgáltatásokat a Telenor MyCard márkás hitelkártya igénylésével, amihez a Telenor biztonságos és egyszerű, hazai fejlesztésű mobilalkalmazása nyújt teljesebb felhasználói élményt. A szolgáltatás kizárólagos pénzügyi szolgáltató partnere a Budapest Bank Zrt.

Telenor MyCard – a szolgáltatás gerince

Az új szolgáltatás hátterét a MyCard a Telenor márkájával kibocsátott hitelkártya biztosítja:

  • 1,5%-os készpénz-visszatérítés minden vásárlás után, ami azt jelenti, hogy az ügyfelek a hitelkeretükből elköltött összeg 1,5%-át visszakapják;
  • mindössze 550 forintos havidíj, amely meghatározott kártyahasználat esetén nem kerül felszámításra;
  • az első 3 hónapban 0%-os éves kamat, ami azt jelenti, hogy ez idő alatt az ügyfeleknek nem kell számolniuk kamattal,
  • akár 53 napos kamatmentes periódus. 

Telenor MyWallet – a szolgáltatás lelke

Az igazán forradalmi változás a MyWallet, egy valóban XXI. századi pénzügyi támogató megoldás. Egy alkalmazásban egyesíti a Telenor mobilfizetési szolgáltatásait, jelenleg Androidon, és hamarosan iOS operációs rendszeren is elérhető lesz, folyamatosan bővülő funkciókkal. A cél olyan alkalmazás létrehozása, amely teljes körűen testre szabható, ahol a felhasználó kiválaszthatja, hogy mely funkciókat kívánja használni.

Az ügyfelek regisztrálhatják az aktivált MyCard hitelkártyájukat az alkalmazásban, amely ezt követően több banki funkciót is kínál, pl. lehetővé teszi a MyCard tranzakciós adatainak ellenőrzését, POS és ATM tranzakciós limitek beállítását, valamint az adott napon még felhasználható összeg megtekintését. 

A biztonságos fizetés érdekében a MyWallet a MasterCard standard globális digitális fizetési megoldását, a MasterPasst is támogatja a közeljövőben. Ez a megoldás kényelmes, egyszerű, gyors és biztonságos fizetést tesz lehetővé a MasterPass szabványoknak megfelelő online áruházakban. E jellemzőkön kívül a MyWallet hamarosan számlafizetésre is használható lesz és a Telenor kártyás ügyfelei egyenlegüket is feltölthetik az alkalmazás segítségével.

A MyWallet nemcsak a MyCard hitelkártya-tulajdonosok, hanem minden Telenor ügyfél számára ingyenesen letölthető. 

Előnyök a Telenor ügyfeleknek

  • készpénz-visszatérítés: az ügyfelek 1,5%-os készpénz-visszatérítést kapnak a Telenor MyCardon keresztül lebonyolított számlafizetéseik és kártyás egyenlegfeltöltések összegéből2;
  • Hipernet-árengedmény: a 2 éves hűségidőt vállaló, meglévő számlás előfizető ügyfelek, akik MyCard-ot igényelnek, díjmentesen LTE WiFi‑routert és 30% kedvezményt kapnak a Hipernet Medium internet előfizetés havidíjából. A feltöltőkártyás ügyfelek pedig táblagép vásárlása esetén díjmentesen jogosultak a Hipernet Praktikum kezdőcsomagra;
  • okostelefon-vásárlás: A 1,5%-os készpénz-visszatérítésnek köszönhetően a Telenor ügyfelei – mobiltelefon részletre történő vásárlása esetén – a hitelkártyaszámlán elérhető visszatérítés mértékével is csökkenthetik havi törlesztő részleteiket, így aktív használat esetén az ügyfél a havi részletekből spórolhat meg jelentős összeget. Ha például egy ügyfél havonta 100 ezer forintot költ MyCard hitelkártyájával (pl. közüzemi díjak fizetésére, hiteltörlesztésre, üzemanyagra, élelmiszerre, mozi-/színházjegyre, múzeumbelépőre, a Telenor vagy más szolgáltatók számláinak rendezésére), 1500 forint készpénz visszatérítésre jogosult, ami nagyjából megfelel egy közép-kategóriás okostelefon havi törlesztő részletének;
  • részletfizetés feltöltőkártyás ügyfeleknek: Magyarországon először a Telenor kínál készülék-részletfizetési lehetőséget MyCard hitelkártyával rendelkező feltöltőkártyás ügyfeleinek.

Az év végéig a Telenor öt üzletében igénybe vehető szolgáltatás elérhetőségét jövőre más üzletekre is kiterjesztik.

 

 

 

 

 Kép: paymentobserver.com

 

Vissza