Mobilszámlán keresztül fizethetnek a Google Play Áruházban a telenorosok

Kütyü Magazin - 2014. december 13.

A Google-lel kötött globális megállapodásnak köszönhetően immáron nem csak bankkártyával, de a havi mobilszámlával együtt is kiegyenlíthetik a fizetős alkalmazások ellenértékét a Telenor előfizetői. Ehhez kapcsolódóan ráadásul hamarosan igen kedvezményesen, eredeti árának töredékéért vásárolható meg a Modern Combat 5, valamint A csodálatos Pókember 2. című film játékverziója.

Bár még mindig népszerűek az ingyenesen elérhető alkalmazások a Google Play Áruházban, nagyon sokan már pénzt is hajlandóak áldozni egy-egy hasznos, praktikus vagy egyszerűen csak szórakoztató fejlesztésre. December 17-től minden ügyfél a klasszikus hitel- vagy bankkártyás vásárlás mellett, közvetlenül a szolgáltatón keresztül, a havi számla terhére is vásárolhat appokat. Így nem csak a rutinos mobilozók élete válik könnyebbé, hanem a digitális világban járatlanabb előfizetők dolga is leegyszerűsödik, hiszen nem kell bankkártyájukkal bajlódniuk, mindössze ki kell választaniuk a kívánt alkalmazást, melynek összegét csak az adott hónap végén kell kiegyenlíteniük mobilszámlájukkal együtt. A Telenor korábbi felmérése szerint az ügyfelek 70%-a preferálná inkább a szolgáltatón keresztüli, mint a bankkártyás fizetést. 

A lehetőség indulását megünneplendő a Telenor most két népszerű fizetős játékot tesz elérhetővé kedvezményes áron. A Modern Combat 5 december 15-től 22-ig, míg a The Amazing Spider-Man 2 december 23-tól 30-ig érhető el 1570 Ft helyett mindössze 225 forintos áron a Google Play áruházban a telenorosok számára.

 

 

 

Vissza