Slimger – extra turbó a telefonoknak [Videó]

Czipperer Dia - 2014. december 18.

Az Indiegogón tűnt fel egy új megoldás, amely extra töltöttséget biztosít a telefonoknak. A plusz kapacitás ráadásul nem is foglal sok helyet.

A vezetékes és vezeték nélküli töltési megoldások tárháza nagyon széles, lehet válogatni kedvünkre. Azonban, ha hirtelen van szükségünk turbóra, és éppen nincs nálunk egy olya eszköz, mint a Petalite Flux, amely például 15 perc alatt felturbózza eszközünket, jól jöhet egy olcsóbb alternatíva. 

Az Indiegogón jelent meg egy új megoldást, mely ezt a problémát igyekszik orvosolni. A Slimger valójában egy pótakkumulátor, amely azonnali segítséget nyújt, ha lemerül a telefon.
 

Az eszköz megálmodói szerint ez a világ legvékonyabb töltője – mindössze 4,3 milliméter vastag –, amely ráadásul még könnyű is, és alig nagyobb, mint egy bankkártya. Kábelekre sincs szükség, csak akkor, amikor magát az eszközt töltjük. Ezt számítógéphez csatlakoztatva egy microUSB kábellel egyszerűen megtehetjük, de bármilyen, illetve saját aljzatába is bedughatjuk a kábelt, melyet a konnektorba helyezhetünk.

A benne található 1400mAh-es akkumulátor 5 óra beszélgetési időt, 4 óra internethasználatot, valamint 95 óra készenléti időt garantál.

Szinte a legtöbb okostelefonnal használható, hiszen az eszköz hátuljában egy kiforgatható microUSB kábel található, vagy egy beépített lightning csatlakozó az iPhone modellekhez. Ennek révén az eszközt egyszerűen összekapcsolhatjuk a telefonnal.
 


A Slimger öt színben lesz kapható: ezüst, arany, fekete, kék és rózsaszín árnyalatokban. Két változatban készítettek belőle: egy androidos, valamint egs iPhone-okhoz használható típust. A kiegészítő induló árcédulája is kedvező: 31 dollárba kerül.
 

 

 

Forrás: Übergizmo.com

Vissza