Együttműködik a HTC és az Under Armour

Kütyü Magazin - 2015. január 8.

A HTC és az Under Armour együttműködési megállapodást jelentett be, melynek értelmében a HTC a jövőben számos eszközt készít, melyek tökéletesen működnek majd a kéőbb megjelenő UA Recordddal, az Under Armour „Connected Fitness” újdonságával.

Peter Chou, a HTC vezérigazgatója elmondta: “Az elmúlt években zajló mobil innováció teljesen megváltoztatta az életünket. Ennek eredménye, hogy sokkal szorosabb kapcsolatban vagyunk a minket körülvevő világgal. Most azon dolgozunk, hogy az emberek minél inkább kapcsolatba kerüljenek önmagukkal, elérhessék céljaikat és jobban értsék, mi történik velük. Azzal, hogy mellénk áll az Under Armour, izgalmas utazás veszi kezdetét számunkra, a felhasználók pedig számos új termékkel és szolgáltatással gazdagodhatnak, amik nyilvántartják sporttevékenységüket és segítenek nekik sportolás közben.”

Robin Thurston, az Under Armour „Connected Fitness” üzletágának alelnöke hozzátette: "A HTC közismert az innováció, az újdonságok iránti elkötelezettségéről, emellett kiemelt figyelmet fordít a részletekre és a különleges dizájnra. Ez egyben azt is jelenti, hogy ideális partner az Under Armour és a UA Record számára. Ezen közös értékek képezik az együttműködés alapját, melynek célja, hogy a sportolók intuitív eszközök és megoldások segítségével magasabb fokozatra kapcsolhassanak.”

 

 

Az Under Armour tervezői, sporttudósai és sportolói szorosan együtt dolgoznak a HTC Connected Products csapatával, tervezőivel, mérnökeivel, hogy a világ minden pontján maximálisan megfeleljenek a legmagasabb elvárásoknak is. “Ez egy izgalmas, új irány számunkra” – mondta Peter Chou. “Szeretnénk, ha a termékeink minden felhasználónknak megfelelnének – ez lehet akár egy futó, aki az egyéni csúcsát készül megdönteni a következő félmaratonon vagy egy profi sportoló, aki egy teljes csapattal a háta mögött igyekszik kihozni magából a legtöbbet. Ez idáig egyetlen vállalat sem tudta biztosítani ezt a típusú, minden szinten lefedő támogatást, így most egy olyan lehetőség előtt állunk, amellyel felgyorsíthatjuk ennek a piacnak a fejlődését.”

 



 

Vissza