ISBN-felismerő funkciót kapott a PocketBook Ultra

Kütyü Magazin - 2015. február 5.

Frissítették a PocketBook Ultrát. Az eszköz szoftverének legújabb verziója könyvazonosító kód felismerő alkalmazással bővült, valamint egyszerűbb könyvtárhasználattal, kézenfekvőbb fényképezés funkcióval és zökkenőmentes WiFi kapcsolódással teszi az e-könyvespolc kezelését kényelmesebbé.

Megújult a PocketBook Ultra. Az 5.5-ös frissítésének ISBN-felismerő funkciója jelentősen megkönnyíti az online könyvvásárlás folyamatát. Az alkalmazás segítségével másodpercekre rövidül egy könyv megtalálásának ideje bármely internetes katalógusban vagy áruházban: elég a számot beírni vagy a beépített kamera segítségével beolvasni, az applikáció megjeleníti a webes tartalmat, ahol további információt találunk a könyvről, és meg is vehetjük azt. A kényelmes használat érdekében az ISBN-felismerő külön ikont is kapott az alkalmazások menüben.

Dinamikusabb kezelés

A frissítéssel újragondolt formát kapott a kamera és a dokumentumok alkalmazás is. A fényképezés funkció már közvetlenül a galériából is elérhető. A könyvtár használatát teszi még kényelmesebbé, hogy mostantól a kis- és nagybetűk, valamint az ékezetek sem akadályozzák a keresés pontosságát. Mindemellett a hosszú listák görgetése is egyszerűbb lett.

Az új szoftvernek köszönhetően a PocketBook Ultra minden eddiginél kitűnőbb olvasásélményt nyújt. A gyors képernyőfrissítésnek és az egyszerű lapozásnak köszönhetően az olvasó zavartalanul elmerülhet kedvenc könyvében. A hálózati szolgáltatások kényelmes használatát a WiFi pontokra történő automatikus csatlakozás zökkenőmentessé tétele biztosítja. 

A PocketBook Ultra 5.5-ös szoftverfrissítése elérhető a beépített WiFi-n keresztül, vagy letölthető a PocketBook hivatalos weboldaláról
 

 

 

Vissza