A Lenovo WRITEit alkalmazása megkönnyíti a kézírást a tollal működő eszközökön

Kütyü Magazin - 2015. április 17.

A Lenovo bejelentette legújabb alkalmazását a WRITEit-ot, amely a tollal is működő eszközökön nyújt tökéletes kézírásélményt. Az app Lenovo Windows 8 készülékeken működik.

Új alkalmazást mutatott be a Lenovo a kézírás szolgálatában. A legtöbb eszközön megtalálható kézírás funkcióval szemben a WRITEit lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy bármely szöveges mezőbe írjanak, amely gépelésre alkalmas, akkor is, ha olyan alkalmazásban található ez a mező, amelynek eredetileg nincs natív toll támogatása.

A WRITEit új írási lehetőségek tárházát sorakoztatja fel, a hagyományos jegyzetelésen és rajzoló alkalmazásokon felül. Például, a felhasználók a keresett kifejezést közvetlenül a böngészőbe írhatják, amely gyors találatokat eredményez, ahelyett, hogy a képernyő billentyűzetét vennék igénybe. Ugyanúgy működik e-mailezéshez, közösségi oldalakon, online űrlapoknál és egyéb esetekben is. 
 


Az applikáció a háttérben működik, és valós időben alakítja át szöveggé a felhasználók írásait. A “gyorsírok” körében biztos népszerű lesz az automatikus javaslat funkció, amely alternatívákat kínál egy ismeretlen szóra, valamint segít kiküszöbölni a félreírásokat, hogy már elsőre jól adja vissza a szöveget. Továbbá számos gesztus alapú parancsot meg tud különböztetni és a szerkesztést is egyszerűbbé teszi.

A WRITEit elérhető a következő tollal rendelkező eszközökhöz: ThinkPad YOGA, ThinkPad Helix, ThinkPad 10 és YOGA Tablet 2 (8 hüvelykes) Windows operációs rendszerrel és AnyPen technológiával. Ezen készülékek használói ingyenesen letölthetik április 15-től a WRITEit alkalmazást a a hivatalos weboldalon. A Lenovo az év hátralévő részében megjelenő termékeire is elérhetővé teszi az alkalmazást. 

 

Vissza