Április 23-án debütál a globális piacokra szánt Xiaomi Mi phone

Czipperer Dia - 2015. április 20.

A Xiaomi kiküldte a meghívókat a Mi phone debütálása kapcsán. A telefon Indiában mutatkozik be, és világszerte elérhető lesz.

New Delhiben hullik le a lepel a Xiaomi legújabb telefonjáról Április 23-án, mely világszerte kapható lesz. A vállalat már a meghívókat is kiküldte az eseményre.

Egyelőre nem sokat tudunk az új mobilról. Az elsőre viccesnek tűnő képek (lásd alább) inkább csak tréfás formában szemléltetik, hogy nem egy „összetákolt” mobillal van dolgunk.

Az első képen egy éles és egy elmosódott Mona Lisa festményt látunk, majd felteszik a kérdést, vajon ugyanazt látjuk-e a két képen? Majd egy nagyobb és egy kisebb tükörtojás fotója alatt az alábbi kérdés tűnik fel: „Nagyobb akkumulátor, nagyobb telefon?”. Végül pedig két táblát látunk egy-egy ábrával. Míg a bal oldalon egy egyszerű „gyermekrajz” tűnik fel, addig a jobb oldalon egy komolyabb tervezés látszik. A kérdés pedig az, hogy ugyanazt a kialakítást látjuk-e.

Természetesen mindegyik kérdésre van válasz is, méghozzá egységesen az, hogy „nem értek egyet ezzel”. Ebből gyanítható, hogy egy jó felbontású, erős kapacitással bíró, ugyanakkor nem óriásmobilról van szó, melynek tervezésére is különös gondot fordított a Xiaomi. A többi pedig a napokban kiderül.

 

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza