Borsos áron kelt a Samsung Galaxy S6 edge Iron Man kiadásának egy darabja

Czipperer Dia - 2015. június 15.

A limitált kiadásban kapható Samsung Galaxy S6 edge Iron Man kiadás nagyon kelendőnek bizonyul Kínában. Az egyik darabért borsos árat fizetett új tulajdonosa.

A JD.com aukciósház oldalán hirdették meg a Samsung zászlóshajó mobiljának limitált, Iron Man ihlette kiadását. A mobil több mint 91 ezer dollárért kelt el.

Az Iron Man kiadású mobil elég ritka, nem is sok darab készült belőle. Az egyedi tervezésű mobilok a hátoldalukon egyedi szériaszámmal rendelkeznek. A most elkelt modell volt a 66-os. A 6-os szám Kínában szerencsésnek számít,. így a 66-os duplának. Ezáltal kétszer olyan esélyes, hogy a tulajdonosát valamilyen szerencse éri.

Nem ez volt az első Iron Man kiadású Galaxy S6 edge mobil, amelyet egy autó áráért adtak el. Egy másik példány 35 ezer dolláért vásárolt meg valaki az eBayen.

A színvilágban és a készülék hátoldalán található aranyszínű logón egyaránt visszaköszön a vasember, valamint a Touch Wiz UI repertoárja is kibővült az Iron Man stílussal. De ha még ez sem lenne elég, számos Iron Man kép kapott helyet a mobilon. A Samsung továbbá egy átlátszó védőtokot és egy vezeték nélküli töltőt is kínál a telefonhoz, utóbbi szintén ezt a dizájnvonalat viszi tovább.
 

 

 

Forrás: Mashable.com

Vissza