50 milliós eladásokat várnak az új Galaxy S6 duótól

Czipperer Dia - 2015. június 4.

Eltérőek a becslések azt illetően, pontosan mit várhatunk az új Samsung Galaxy mobiloktól. Mindenesetre mindenki a sikerben bízik.

Egy új elemzőcég becslései láttak napvilágot azt illetően, milyen eladási mutatókat várhatunk majd az új Galaxy S6 párostól. A Counterpoint Research ugyan optimista jóslatokkal szolgál, ám egy korábbi, 70 milliós eladási számot becslő elemzéshez képest kevesebb bizalmat szavaznak a mobiloknak. Az elemzőcég szerint év végéig 50 millió Galaxy S6 és S6 edge mobil talál majd gazdára.

Tavaly a Galaxy S5 eladások csalódást okoztak, főleg az első hónap mutatóit szemügyre véve. Az S6 duó tagjai (bár igaz, ketten vannak) azonban jól startoltak, és alig húsz nap leforgása alatt 6 milliós eladási számot értek el.
 


Kiderült továbbá azt is, hogy a Galaxy S6 kelendőbb az edge-nél, amely egyrészt az árcédulának is köszönhető. Az elemzők szerint azonban ez megváltozhat, ha a két oldalán lehajló kijelzős mobilból elegendő darab lesz elérhető a piacon.

A két Samsung modell ugyan egyelőre még az iPhone duó mögött áll a sorban, ami nem is meglepő, hiszen az Apple háza táján tavaly szeptemberi mobilokról van szó, azonban az eladási rátát és a becsléseket figyelembe véve év végére megelőzhetik az Apple üdvöskéket.

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza