Június 29-én mutatja be a Xiaomi új Note mobilját

Czipperer Dia - 2015. június 16.

A Xiaomi vezérigazgatója elmondta, hamarosan új Xiaomi mobil lép színre. Június végén egy Note modellel gyarapodik a Xiaomi mobilok sora.

Jei Jun, a Xiaomi vezérigazgatója hivatalosan is bejelentette, hogy június 29-én mutatja be a vállalat legújabb Note modelljét. A szakember a Weibón írt az eseményről, ugyanakkor semmilyen további részletet nem közölt. Bár a januári bemutatón sokan az új Redmi Note üdvöskét várták, sajnos akkor csalódniuk kellett.

Egyelőre tehát csak találgatni lehet, milyen felszereltségű mobilt dob piacra a gyártó. A januárban debütáló Mi Note és Mi Note Pro modellekből kiindulva remélhetőleg már a legújabb Snapdragon 820-as lapka hajtja majd a telefont.

Elég valószínű, hogy a Xiaomi legújabb üdvöskéje a Redmi Note 2 nevet viseli majd, amely nemrég a kínai FCC, vagyis a TENAA weboldalán is feltűnt. Az eddigi kiszivárgott specikációk szerint néhány dolgot már tudni vélnek a mobilról, többek között, hogy 5,5 hüvelykes Full HD kijelzőt, 13 megapixeles fő- és 5 megapixeles előlapi kamerát kapott. A korábbi pletykák szerint a készülék lelke egy 64 bites MediaTek MTK6795 processzor lesz.

 

 

Forrás: GSMArena.com; kép: phonearena.com

Vissza