Még egy zászlóshajó mobillal készül idén az LG

Czipperer Dia - 2015. május 20.

Alighogy bemutatkozott az LG G4, máris egy mobilról szólnak a hírek az LG háza táján. Sőt mi több, egy újabb csúcsmobilt rebesgetnek.

Az LG-től (és versenytársaitól is) már megszokhattuk, hogy nem áll meg évi egy zászlóshajó mobilnál. Úgy tűnik, ez idén sem lesz másképp, és az LG G4 csak „bemelegítő” volt erre az évre, már egy új telefon van kilátásban.

A Focus Taiwan információi szerint még egy csúcstelefon várható idén. Az oldal Eason Shaót, az LG mobil üzletágának vezetőjét faggatta, aki elárulta, hogy két csúcsmobillal készülnek a 2015-ös esztendőre. Céljuk, hogy idén 30%-kal növeljék az eladásokat Taiwanon.

Shao azt is hozzátette, hogy a készülék specifikációi még nincsenek véglegesítve, és további részleteket sem árult el róla, így egyelőre csak találgatni lehet, milyen felszereltségű mobilt tartogat a gyártó.

Az LG idén stratégiát váltott a bejelentéseket illetően. A korábbi években a gyártó először a G Pro szériás modellekkel indította a sort. A tavalyi MWC-n (Mobile World Congress) debütált az LG G Pro 2 – a széria egyébként a Samsung Galaxy S család vetélytársának tekinthető – majd ezt követte a G3 – amely a Note szériával versenyez egy mezőnyben.


Idén változtattak a sorrenden, és a G4 érkezett meg hamarabb. Ha valóban lapul még egy G Pro modell az LG tarsolyában, akkor az feltehetően az LG G Pro 3 névre keresztelt modell lesz.

 

 

Forrás: Übergizmo.com

Vissza