Már előrendelhető a Samsung Galaxy Tab S2 Európában

Czipperer Dia - 2015. július 27.

Bár csak szeptember 3-án érkezik hivatalosan a Samsung Galaxy Tab S2 táblagépe, a vállalat holland oldalán már előrendelhető a készülék. 

Múlt héten mutatta be a Samsung két új táblagépét. A Galaxy Tab S2 modellek 8 és 9,7 hüvelykes változatban érkeznek a piacra. A készülékek a vállalat anyaországában, Dél-Koreában debütáltak.

A Tab S2 széria tagjairól az a hír járta, hogy augusztustól már világszerte kaphatók lesznek. Mint kiderült, csak szeptember harmadikán érkeznek a piacra az új modellek, azonban már az öreg kontinensen előrendelhetők. A Samsung holland oldalán bukkant fel a két modell: a 8 és a 9,7 hüvelykes változat.

Bár múlt héten még nem lehetett tudni, mennyibe kerülnek majd a modellek, most már ezt sem fedi homály. A 8 hüvelykes változat Wifi verziója 438, a 9,7 hüvelykes, szintén wifis modell pedig 548 dollárt kóstál majd.

Azt már lehet tudni, hogy mindkét változat LTE támogatással is kapható lesz, erről azonban még nem derültek ki további részletek, és még előrendelni sem lehet ezeket a változatokat.

A Galaxy Tab S2 8.0 fekete, a 9,7 hüvelykes változat pedig fekete és fehér színekben lesz majd kapható.

 

 

Forrás: Phonearena.com

Vissza