A Galaxy Tab S2 vékonyabb lesz, mint az iPad Air 2

Czipperer Dia - 2015. február 17.

A Samsung továbbfejleszti Tab S szériájának modelljeit. Az új masinák nemcsak tudás terén, hanem dizájn szempontjából is fejlődést mutatnak.

A legfrissebb hírek szerint az új Galaxy Tab S modellek vékonyabbak lesznek az iPad Air 2-nél. A masinák kétféle méretben is kaphatók lesznek: 8 és 9,7 hüvelykes verzióban. Ezek eltérő méretek, mint amit az elődöknél láthattunk, amelyek 8,4 és 10,5 hüvelykes méretben kerültek piacra.

A Samsung még egy dolgot megváltoztatott: a Tab S2 modellek 4:3-as képaránnyal rendelkeznek majd. Ezáltal a képernyőfelbontás is eltér majd az eredeti modellektől, ám, hogy pontosan mekkora mértékben, azt egyelőre nem lehet tudni.

A képarány azonban úgy tűnik, nem lesz egyedülálló a vállalat háza táján: ha minden igaz, a Galaxy Tab A és A Plus modellek is hasonló kivitelben érkeznek majd.

Az új modellekről egyelőre tehát nem sok biztosat tudunk, de már az is figyelemreméltó dizájnszempontból, hogy az iPad Air 2-nél is vékonyabbak lesznek. A táblagépek a mindössze 6,1 milliméter vastagságukkal. A prémium hatást erősítve pedig fém keretet is kapnak a masinák.
 


A Galaxy Tab S 10.5-ös modellt már testközelből is szemügyre vettük. A táblagépről készült tesztünket itt olvashatjátok.

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza