Windows 10-es appot mutatott be a Fitbit

Czipperer Dia - 2015. augusztus 17.

Univerzális, Windows 10-hez tervezett alkalmazást mutatott be a Fitbit. Az egészség- és fitneszközpontú app révén a Windows 10-es felhasználók is gyorsan, hasznos információkhoz juthatnak.

A Fitbit bejelentette univerzális Windows alkalmazását. Az élő csempés felületen a felhasználók gyorsan, hasznos információkhoz juthatnak, például kiderülhet számukra, mennyi kalóriát égettek el, mennyit ittak (ha rögzítik ezeket az adatokat), ellenőrizhetik a szívritmusukat, valamint többek között a megtett lépések számát is mutatja az alkalmazás.

A megoldás különlegessége továbbá a Cortana integráció, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy Windows 10-es táblagépükön, PC-jükön vagy okostelefonjukon hangparancsokat használjanak, mint például: „Fitbit, csirkét ettem vacsorára.’ stb. Ezen felül a Continuumot is támogatja a megoldás.

Az új értesítési központ minden fontos üzenetet egy felületen jelenít meg. A Bluetooth integrációnak köszönhetően pedig az alkalmazás pedig folyamatosan szinkronban van a FitBittel, és a különböző értesítések a Start menü élő csempéin jelenek meg.


A szoftver már hivatalosan is elérhető és ingyenesen letölthető a Windows Store-ból.

 

Forrás: Techspot.com

Vissza