Költséghatékony tintatartályos nyomtatót mutatott be az Epson

Kütyü Magazin - 2015. október 27.

Az Epson bejelentette legújabb nyomtatóját. A négyfunkciós L655 készülék problémamentes nyomtatást, új funkciókat és alapcsomagban 11000 fekete-fehér és ugyanennyi színes oldal kinyomtatására elegendő tintát kínál. 

Beépített tintatartállyal rendelkező nyomtatót dob piacra az Epson. Az L655-ös készülék kétoldalas A4-es nyomtatást, illetve alacsony lapköltséget biztosít. Használatával akár 90%-os megtakarítás is elérhető a lézernyomtatókhoz képest.

A modell előnye, hogy a tintapalckok színenként cserélhetők, valamint a cseppmentes fúvókáknak köszönhetően a tinta újratöltése gyors és egyszerű. Ezen felül a színes nyomtatáshoz vízbázisú, a fekete-fehér nyomtatáshoz pedig pigment-alapú tintát használ, mindez pedig gyors száradást és kenődésmentes nyomatokat eredményez.

Az L655 készülék gyors nyomtatást kínál, az A4-es oldalakat akár 13,7 lap/perc ISO sebességgel képes előállítani. Az 1200 dpi felbontású szkennelés kiváló minőségű beolvasást biztosít, a multi-copy funkció használatával pedig 99 másolatot lehet egyetlen lapról készíteni. A WiFi csatlakozás és az Epson Connect megkönnyíti a nyomtatást az okostelefonokról vagy táblagépekről. A nyomtató rendelkezik a Wifi Direct funkcióval is, amely lehetővé teszi, hogy a nyomtató más, Wifi csatlakozással rendelkező készülékhez vezeték nélküli hozzáférési pont, például router nélkül is csatlakozhasson.

A L655 nyomtató októbertől kapható 129 990 forintos ajánlott fogyasztói áron.

 

Vissza