Megkezdődik az LG V10 modellek szállítása

Czipperer Dia - 2015. október 30.

A múlt hónapban jelentette be az LG legújabb mobiljának, a V10-nek az érkezését, most pedig hivatalosan is megkezdődik a készülék szállítása világszerte.

Az LG bejelentette, hogy megkezdi a V10 modellek szállítását az egyes országokba. Eddig a mobil csak a vállalat anyaországában, Dél-Koreában volt kapható, azonban a sor most további fontos piacokkal bővült.

Az Egyesült Államokba, Kínába és Hong Kongba már ezen a héten érkezik az eszköz, míg a többi kulcspiacon még ebben a negyedévben elérhető lesz. Ezek közé tartozik Észak-Amerika, Ázsia több országa is, az európai régió, valamint Latin-Amerika, Közel-Kelet és a Független Államok Közössége (FÁK) is.

Az LG új mobilja számos újdonsággal a fedélzetén érkezett a piacra. A készülék többek között egy másodlagos, 2,1 hüvelykes megjelenítőt is kapott, valamint a modellt egy dupla előlapi fénylesővel is ellátták, mely plisz, nagyobb látószögű lencséje a hagyományos, 80 fokos szelfik helyett akár 120 fokos fotók rögzítésére is képes. Új funkció még a készülék hátoldalán helyett kapott ujjlenyomat-olvasó szenzor, melyet a fényleső alatt helyet foglaló fizikai gombba épített a gyártó.

LG V10


A V10 modellről bővebben itt olvashattok.

 

Forrás: GSMArena.com

Kulcsszavak: okostelefon, V10, LG
Vissza