Kisméretű, négymagos PC-t jelentett be hazánkban az Asus

Kütyü Magazin - 2015. november 3.

Immáron Magyarországon is elérhető az Asus Stick PC QM1, amely egy teljes funkcionalitású Windows alapú PC. Az eszköz mindössze 38 gramm, 11 cm hosszú és 9,8 cm vastag.

Az Asus kisméretű windowsos PC-je, a Stick PC QM1 immáron hazánkban is kapható. A Stick PC QM1 kis mérete ellenére komoly felszereltséggel bír. A készülék egy Intel Atom Z3735F processzort, 2 GB energiatakarékos DDR3L memóriát, 32 GB tárhelyet, 802.11b/g/n Wi-Fi és Bluetooth 4.0 kapcsolódási lehetőséget kapott a gyors és kényelmes vezeték nélküli használathoz, HDMI csatlakozót a nagyképernyős TV-k és monitorok, illetve USB-t a kedvenc perifériák fogadásához, valamint micro SD kártyahelyet a könnyű bővítés érdekében.

Az akár Windows 10 operációs rendszer, a HD grafika, a gyors vezeték nélküli kapcsolat és a könnyű bővíthetőség miatt a Stick PC QM1 új PC-használati lehetőségek előtt nyitja meg az utat. Az eszköz könnyen csatlakoztatható a TV-hez, monitorhoz vagy projektorhoz is.

A vállalkozások számára a Stick PC QM1 az azonnal üzembe állítható digitális plakátokat és a hatékony ügyfélhívó rendszereket jelenti, vagy az irodai háttérrendszerek felállítását, a konferenciatermi kivetítők csatlakoztatását, sok vékonykliens telepítését esetleg mobil munkatársak felszerelését.

Az Asus Stick PC QM1 hazánkban már hivatalosan is elérhető a Media Markt áruházakban és a hivatalos webshopban egyaránt, 46 990 forintos ajánlott fogyasztói áron.
 
 
Vissza