A ZyXEL új átjárójával a modem és mobil alapú hálózatok egyszerre működtethetőek

Kütyü Magazin - 2015. november 5.

A kisvállalkozásokra fókuszálva vezetett be új átjárót a tajvani ZyXEL. Az SBG3600-N multi-WAN eszköz alapvető funkciói tartalmazzák a VDSL2/ADSL2+ modemet, a GbE WAN SPF (Small Form Pluggable) felületet, a mobilhálózatok felismerésére pedig a 3G/4G modemet, illetve az LTE modult is.

A felhőszolgáltatások korában a csatlakozási szolgáltatások is egyre fontosabb szerepet töltenek be a kisvállalkozások működésében. A folyamatos internetelérés már nem hagyatkozhat a hagyományos, egyetlen típust támogató internet-hozzáférésre, mivel a mobileszközök megjelenése és a folyamatos fejlesztések miatt a céges hálózatoknak sokkal több eszközt kell integrálni a hálózatba.

A most bevezetett SBG3600-N multi-WAN átjáró a beüzemelése után automatikusan maximalizálja a stabilitást, és integrált szélessávú csatlakozást hoz létre. Az átjáró alapbeállításai tartalmazzák a VDSL2/ADSL2+ modemet, a GbE WAN SPF (Small Form Pluggable) interfészt, és egy beépített LTE modult is a mobilcsatlakozások integrálásához.

A továbbfejlesztett VDSL2/ADSL2+ funkció jobb minőséget és gyorsabb csatlakozást biztosít a nagyobb távolságra lévő hálózati eszközök részére. A beépített Wi-Fi modul (802.11n) több különálló vezeték nélküli hálózatot teremt, amivel az érzékeny adatokat is megvédi. Az átjáró VPN funkciói non-stop kapcsolatot biztosítanak.

 

SBG3600-N átjáró optimálisan kombinálja és „okosan" használja az összes elterjedt internet-csatlakozási formát. A tíz hozzáférési ponthoz integrált Wi-Fi kontroller minden, a kisvállalkozások részéről felmerülő hálózati igényt kielégít.

 

Vissza