Másik ívelt mobilon dolgozhat az LG

Czipperer Dia - 2015. december 18.

Az LG G Flex széria leköszönhet a színről, azonban helyett újfajt koncepción dolgozhat az LG. Ha minden igaz, haarosan egy újabb érdekes kialakítású LG mobil érkezhet.

A napokban számoltunk be róla, hogy nem érkezik az LG G Flex 3, hanem helyette a V10 utódján és a G5 mobilon dolgozik a gyártó. A legújabb híresztelések szerint azonban nem mondanak le teljesen az ívelt modellekről.

Az @evleaks szerint az LG már dolgozik is egy ívelt kialakítású modellen. Azonban a legújabb pletyka korántsem azt állítja, hogy mégis lesz majd LG Flex 3, hanem egy más koncepciójú modell érkezhet majd a piacra.

A Samsug Galaxy S6 edge mintájára szintén egy lehajló kijelzős mobilt képzeljünk el, csupán annyi különbséggel, hogy az LG eszközénél nem az oldalain lehajló megjelenítőről van szó, hanem a tetején „nyúlik” majd tovább a kijelző.

Érdekes próbálkozásnak tűnik, azonban a gyakorlati hasznát egyelőre még nehéz elképzelni,. Először az oldalán lehajló kijelző is furcsának hatott, azonban a fontos ikonoknak praktikus helyet biztosít. Egyelőre azonban képet nem közöltek a modellről, így nem lehet tudni, hogyan is nézhet majd ki az új LG üdvöske.

 

Forrás: Engadget.com

Vissza