CES 2016: már a távirányitók sem a régiek

Kütyü Magazin - 2016. január 5.

Sok egyéb mellett frissített ’Smart Hub’ felhasználói felületet és új Smart Control távirányítót mutatott be Las Vegasban a Samsung, amelynek révén a felhasználók kedvenc tartalmaikat egy helyen, egyetlen távirányítóval érhetik el.  

Az új Smart Hub felület elszakad a különböző tartalomforrásoktól és eszközöktől, és inkább egy integrált szolgáltatás-platformot hoz létre. A felhasználók képesek lesznek zökkenőmentesen váltani a lineáris és OTT (over-the-top) tartalmak, valamint egyéb csatlakoztatott eszközök, például videójáték konzolok vagy Blu-ray lejátszók között. A frissített felületen keresztül egyszerűen böngészhetünk a népszerű címek között, így gyorsan megtalálhatjuk, amit nézni vagy játszani szeretnénk. Az új felület elmossa a határt a tévéhez csatlakoztatott források és eszközök között, könnyebb és gyorsabb hozzáférést biztosítva a keresett tartalmakhoz. A Smart Hub felülete személyre is szabható, vagyis tetszés szerint rendezhetjük el kedvenc szórakoztató műsorainkat és saját válogatásainkat. 
 
 
A Samsung Smart Control távirányító önmagában elég szinte az összes Samsung Smart TV-hez csatlakoztatott eszközhöz, vagyis nincs szükség több távirányítóra. A Smart Control akár több mint három, a tévéhez kapcsolt további készülék irányítását is megoldja egyben. Az új távirányító Tizen platformra épül, így az automatikus forrásfelismerésnek köszönhetően a Smart Control gyorsabb és zökkenőmentesebb hozzáférést biztosít a szórakoztató tartalmakhoz. Azonnal felismeri az OTT és set-top boxokat, Blu-ray lejátszókat, játékkonzolokat, és egyéb csatlakoztatott eszközöket. 
 
Vissza