HD csatornákkal turbózza ajánlatait a UPC Direct

Kütyü Magazin - 2016. március 2.

Az ország bármely pontján elérhető UPC Direct műholdas televíziós szolgáltató minőségi HD csatornákkal fokozza az élményt, ráadásul mindezt fél évig kedvezményes áron kínálja előfizetőinek.

A minőségi szórakozást lehetővé tevő HD adásokat egyre több magyar háztartásban tudják élvezni, hiszen a készülékek technológiai jellemzői hazai viszonylatban is tovább javultak. 

A Nielsen Közönségmérés  adatai szerint az LCD, plazma vagy LED tévével rendelkező háztartások aránya 49%-ről 56%-ra emelkedett a tavalyi évben, de hasonló mértékben nőtt a HD vételre alkalmas készülékek aránya is. A modernebb TV készülékekkel együtt a minőségi tartalom iránti érdeklődés is fokozatosan növekszik a piaci visszajelzések alapján. Legyen szó sportműsorról vagy bármilyen dokumentumfilmről egyre többen szeretnék ezt a lehető legjobb minőségben megnézni.

A UPC Direct új ajánlatában az ország bármely pontján elérhető szolgáltatásból, most fél évig kedvezményesen biztosítja kiemelt alapcsomagjait, mindezt bővített HD csatornakínálattal. A Medium HD TV csomagban így 14, míg a Plus HD TV csomagban pedig már 16 HD felbontású adás érhető el. A magyar közszolgálati adások és az RTL Klub mellett jelentős számú szórakoztató, ismertterjesztő és sportcsatorna érhető el HD minőségben is, többek között az Eurosport 1 HD, a Sport1 HD, a National Geographic HD, valamint a Discovery Schowcase HD. 

Minden együtt kényelmesen és kedvezményesen

A tavaly novemberben bejelentett 3play szolgáltatás-csomagok bevezetésével a UPC Direct kínálata vezetékes internet- és telefonszolgáltatással bővült. Az előfizetők ennek köszönhetően minden szolgáltatást kényelmesen ugyanazon szerződés keretében egyetlen számlán tudnak intézni, így jelentősen egyszerűsödik az ügyintézés. A kombinált szolgáltatás további előnye, hogy a műholdas TV adás technológiailag független az internet szolgáltatástól, így nem lassítja az internet sebességét. A Combo névre keresztelt díjcsomagokat, amelyek már a HD adásokkal felturbózott TV-s csomagokat tartalmazzák, féléves kedvezménnyel tudják igénybe venni az előfizetők. A véget nem érő élményeket a hosszú kedvezményes időszak és a rövid - egy éves - hűségidő garantálja.

Vissza