Szórakozni hív a Logitech a 2016-os Party Collection egereivel

Kütyü Magazin - 2016. június 1.

A Logitech szórakozást csempészne a 80-as évek Memphisének stílusát idéző, kontrasztos formákkal díszített egerével az íróasztalokra. Az ünnepélyes megjelenésű Party Collection egerek felső borítását a legkülönbözőbb alakzatokkal díszítették. Készült dinnyés, flamingós, asztronautás és még sok más izgalmas külsejű irodai rágcsáló.

Az idei év merész mintái és élénk színei egy csipetnyi szeszélyt vittek a Logitech M238 vezeték nélküli egerek látványvilágába. Az egerek külseje tükrözi a mai popkultúra élményhajhász, határokat feszegető magatartását.

„Idén mindenki hivatalos a partira,” – mondta Anatoliy Polyanker, a Logitech nemzetközi portfólió és márka igazgatója. „A 2016-os Party Collection egerek fényt visznek bármilyen unalmas irodai feladatba. A felhasználók kedvenc formáit gyúrtuk össze a tervezés során, így kaptunk egy merész és izgalmas alakzatokkal díszített termékcsaládot, amelyben mindenki megtalálhatja a személyiségéhez illő darabot.”

A vidám és praktikus Party Collection egerek több mint 12 hónapos üzemidőt biztosítanak gazdájuknak. Könnyen és pontosan navigálnak weblapokon és dokumentumokon egy kényelmes görgővel, függetlenül attól, hogy Windows, Mac vagy Linux operációs rendszeren dolgozunk. A nano USB vevő akár 10 méteres távolságból is érzékeli az egeret.

Árak és elérhetőség

A 2016 Party Collection várhatóan júniustól lesz kapható 24,99 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron. 

Vissza