Az Xperia C5 Ultra nevet viselheti a Sony keret nélküli mobilja

Czipperer Dia - 2015. július 27.

A Sony is újít mobilfronton. A gyártó az eddigi híresztelések alapján egy keret nélküli mobilon dolgozik, amelyről most az a hír járja, hogy Xperia C5 Ultra néven kerülhet majd piacra.

Már egy ideje lehet arról pletykákat hallani, hogy a Sony egy Lavender kódnevű mobilon dolgozik. Korábban a mobilt Xperia T4 Ultra néven emlegették, ám a legfrissebb pletykák szerint a mobil az Xperia C5 Ultra nevet viselheti.

A készülő telefonról most egy útmutató is felbukkant: a képek a korábbi pletykákkal összhangban egy keret nélküli mobilt ábrázolnak. A fotókon a hardverről is megtudunk néhány dolgot.

Ha minden igaz, a készülék egy LED vakuval ellátott kamerát kap, a hangszóró pedig az előlapon foglal majd helyet. Külön kameragombot is kapott a mobil, a hangerőgomb pedig kamerazoomként is funkcionál majd.

Kiderült továbbá az is, hogy a tárhely microSD-vel tovább turbózható majd, valamit nano SIM kártyás modellel készül a gyártó.

A kiszivárgott pletykák szerint az 5,5 hüvelykes, Full HD felbontással bíró mobil meghajtásáról egy MediaTek MT6752-es processzor gondoskodik majd. A telefon emellett 2 gigabájt RAM-mal felszerelve, 13 megapixeles fő- és egy 5 megapixeles előlapi fénylesővel érkezik majd.

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza