4 dizájnos kütyü, amelyekkel felhőtlenebb a nyaralás

Kütyü Magazin - 2016. július 18.

Mindenki szembesült már frusztrációba torkolló nyaralási sztorikkal, amikor otthon felejtett egy-egy nélkülözhetetlen dolgot a „mit vigyünk magunkkal” listáról. Az okostelefon kiegészítők ma már szerves részei a nyaraló pakknak, amelybe mindenképp tegyünk néhány hasznos úti kütyüt és kiegészítőt.

TYLT Y-CHARGE szivargyújtótöltő 4,2 A

Ha hosszabb autós útra indulunk, és egyszerre több lemerült kütyüt szeretnénk életre kelteni, egy univerzális szivargyújtó-töltő segít ebben. A TYLT Y-Charge töltő két USB kimenettel ugyanolyan gyorsan tölti a vezető- és az utasoldali mobiltelefont vagy tabletet, mintha csak egy készülékkel kellene megbirkóznia. Az Y alakú design jobb és bal oldalra vezeti a töltőkábelt, és kifejezetten praktikus, ha a töltő az autó műszerfalán van, így nem akad bele a zsinór a váltóba. 

TYLT Energi univerzális mobiltöltők

Ha épp túrázunk, vagy hosszabb bicikli- vagy gyalogtúrákon veszünk részt a barátokkal vagy családdal, a TYLT Energi univerzális akkumulátoros mobiltöltő több napra meg tudja oldani egy mobiltelefon töltését, vagy egy napra akár négy mobiltelefonét is. Az ENERGI 2K töltő kb. egy centi vastag, és akár 50-100%-kal megnöveli a mobiltelefon töltöttségi idejét. Sőt, ha mégis hálózatra kötnénk, akkor egyszerre tölti saját magát és a telefont is, így ha éjszaka töltjük a telefont, reggel egy feltöltött telefonra és egy plusz energiát adó külső akkura ébredhetünk! Az ENERGI 10K töltővel pedig akár három telefon is tölthető egyszerre, vagy egy készülék többször is feltölthető vele.

TYLT Ribbn autós töltő  

A TYLT Ribbn autóstöltő szintén villámgyorsan feltölt két készüléket egy időben. Nagy előnye hogy nem gabalyodik össze a zsinórja. A lapos kábel szépen kisimul, és olyan hosszú (1 méter), hogy az autóban még a hátul ülő haverok vagy gyerekek tabletjéig is elér. A plusz USB-porttal pedig tölthetjük a GPS-t vagy valamelyik elöl ülő utas készülékét.

 

TYLT TUNZ fülhallgató

A TYLT TUNZ fülhallgatót kiváló hangminőség, mély basszusok, tiszta magas hangok jellemzik. A lapos kábelt szinte lehetetlen összebogozni, a puha szilikonból készült betétek pedig stabilan tartják a fülben a fülhallgatót.

 

 A TYLT-ről

Az innovatív vezeték nélküli töltés és hordozható külső akkumulátorok terén világszerte piacvezető amerikai TYLT kiváló minőségű, dizájnos technológiai kiegészítőket gyárt, amelyek újradefiniálják az iparág termékeinek megszokott színvonalát. A 2012-es nemzetközi fogyasztói elektronikai vásár, a CES óta, ahol a TYLT bemutatta egyedi designnal tervezett mobiltelefon-kiegészítő termékcsaládját, a cég termékei számos pozitív értékelést kaptak mind a fogyasztóktól, mind a szaksajtótól. A cég egymást követő öt alkalommal nyerte el a kiemelkedő újításokért járó CES Innovation Awards díjat. A TYLT a világ több mint 100 országában rendelkezik viszonteladói és forgalmazói szerződésekkel, melyeknek köszönhetően megszilárdította iparági vezető szerepét. A TYLT elegáns kivitelű, a felhasználók számára nagyobb rugalmasságot és kényelmet nyújtó tartozékai, köztük a vezeték nélküli töltői, akkumulátorai, és hordozható külső energiaforrásai forradalmasították a menet közbeni, „on-the-go” töltési technológiát.  További információ: http://www.tylt.com/

 A TYLT termékei mostantól elérhető áron itthon is kaphatók a BerryBoltban:  http://www.berrybolt.hu/egyeb/tylt-kiegeszitok.html

Vissza