A leggyorsabb, 240 Hz-es AGON gaming monitor az AOC műhelyéből

Czipperer Dia - 2016. november 25.

Az AOC bejelentette eddigi  leggyorsabb, TN paneles monitorját: az AGON AG251FZ kijelzőt. A 25 hüvelykes kijelző 240 Hz-es képfrissítést és pusztán 1 ms válaszidőt nyújt.

Az AOC bemutatta a piac leggyorsabb, 240 Hz-es képfrissítésű AGON gaming monitorját. A kényelmes játék érdekében az eszközt csúcstechnológiás alkatrészekkel szerelték fel.

A kijelző Ergo Dial ergonomikus állványa lehetővé teszi a monitor testre szabott beállítását: a magasságot egy skála segítségével lehet pontosan beállítani, ezenkívül a képernyő dönthető és forgatható is. A hosszú órákig tartó játék során a felhasználók szemét csúcstechnológia védi: a villódzásmentes Flicker-free technológia minimálisra csökkenti a kellemetlen villódzást, a Low Blue Light mód pedig megóvja a szemet az esetlegesen káros kék spektrumú fénytől. A 240 Hz-es képfrissítéssel az AG251FZ képernyőn megjelenített minden egyes kép kristálytiszta – függetlenül attól, hogy mennyire gyorsan és váratlanul követik egymást az események a játékban.


Az AG251FZ célja, hogy megfeleljen a játékosok csúcskategóriás monitorokkal szemben támasztott magas elvárásainak, lebilincselő élményt nyújtva a számukra. A 25 hüvelykes kijelző számos további egyedi funkciót tartalmaz, többek között a 
Low Input Lag Mode input lag csökkentő funkciót, amely biztosítja, hogy a készülék minden utasítást azonnal teljesítsen, valamint az ún. Shadow Control funkciót, amely anélkül világítja meg a sötét részeket, hogy az hatással lenne a képernyő többi részére. Ezenkívül a QuickSwitch billentyűblokk lehetővé teszi a játékosok számára, hogy gyorsan váltsanak az FPS, a versenyzős vagy RTS játékokra szabott, előre beállított funkciók között. Ezen funkciók kombinációjával a játékosok korábban soha nem tapasztalt játékélményhez juthatnak.

Az AOC AGON AG251FZ – az AGON-sorozat eddigi leggyorsabb monitora – 2017. januárjában kerül a boltokba, ajánlott kiskereskedelmi ára 499 euró lesz.


 

Az AG251FZ specifikációi

Modell

AG251FZ

Kijelző

25" TN panel 240 Hz

Felbontás

1920 x 1080

Technológia

Adaptive-Sync 
(FreeSync-kompatibilitás)

Jelbemenet

1 x VGA

1 x DVI

1 x HDMI 2.0

1 x DisplayPort 1.2a

4 x USB 3.0
Audio ki-/bemenet

Mikrofon ki-/bemenet

Különleges funkciók

Állítható magasságú ergonomikus állvány

Hangszórók

1 ms GtG válaszidő

Európai forgalmazás kezdete

2017. január

Ajánlott kiskereskedelmi ár

499 euró

Kulcsszavak: gamer, AOC, monitor
Vissza