Strapabíró és elegáns tokokat tervezett az iPhone 7-hez az iVAPO

Kütyü Magazin - 2017. február 22.

Az Amazonon, a LOPOO UK kínálatában érhetők el a legújabb, iPhone 7-hez tervezett iVAPO tokok, melyek közül mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. Három kivitelből válogathatnak a felhasználók.

 

Három új védőtokot is piacra dobott az iVAPO. Mindegyik kiegészítőt kifejezetten az Apple legújabb mobiljához, az iPhone 7-hez tervezték, és az elegáns kivitelezés mellett gondoltak azokra is, akik extrém helyzetekben használják mobiljukat, illetve a hölgyekről sem feledkeztek meg.

Strapa iPhone

Beépített kijelzővédővel dobja piacra az iVAPO legújabb tokját, melyet iPhone modellekhez terveztek. A két részből álló darab nemcsak a készülék hátoldalát, hanem a képernyőt is védi a sérülésektől.

Vagyis teljes védelmet kínál az Apple új csúcsmodelljéeak a legújabb iVAPO által tervezett védőtok. Az iPhone 7 modellhez szánt borítás igazi strapamobillá változtatja a 4,7 hüvelykes készüléket. A polikarbonát kialakítás révén teljes mértékben védi a mobilt a különféle sérülésektől, és ütésállóvá teszi a készüléket. A kijelző állapotáról gondoskodó borítás pedig vízlepergető tulajdonsággal rendelkezik.

Az egyenletlen felületű kiegészítő csúszásmentességet biztosít, továbbá megakadályozza, hogy az ujjlenyomat vagy egyéb, más felületi szennyeződés meglátszódjon a készüléken. Ez a típus tehát kifejezetten azon felhasználók számára ajánlott, akik nem kimondottan mindennapi helyzetben használják mobiljukat.

Az elegancia jegyében

Kristálytiszta, ragyogó külsőt biztosít a mobilnak a másik, stílusos iVAPO tok. A dekoratív darab megőrzi a mobil kecsességét, és könnyed érzést, kényelmes fogást kölcsönöz neki.

A kettős rétegnek köszönhetően cseppvédelemmel látja el a telefont. A tokot nemcsak nagyon egyszerű felhelyezni, stílusos, eleganciát kölcsönöz a telefonnal, és még a karcolásoknak is ellenáll. A tok mindemellett precíz kivágásokkal rendelkezik az egyes portokhoz, gombokhoz, így ezek használata, hozzáférhetősége ugyanolyan, mintha nem lenne borítás a készüléken.


A nőkre gondolva a gyártó a hagyományos színvilágú darabok mellett rózsaarany és pezsgőárnyalatokú változatokat is elérhetővé tesz.

Bőrhatású, többfunkciós megoldás

A harmadik iVAPO kiegészítő a legsokoldalúbb darab a sorban. A tartó és védelmi funkción túl ugyanis állványként is megállja a helyét, illetve a smart tokokhoz hasonlóan view móddal is rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a felhasználó hallgathat zenét, illetve használhat egy alkalmazást anélkül, hogy kinyitná a tokot.

Mindez azért előnyös, mert flip tokról van szó, vagyis a készülék elejét is bőrhatású borítás fedi, kivéve a felső területet, ahol egy „kis ablak” révén látszik a kijelző egy része. Ezen keresztül megtekinthetők a különféle értesítések, az akkumulátor állapota, az idő/dátum, a nem fogadott hívások, valamint az aktuálisan játszott zene részletei. Mindez pedig anélkül érhető el, hogy ehhez ki kellene nyitni a tokot.

A különleges iVAPO tokok a LOPOO UK kínálatában érhetők el az Amazon oldalán.

Vissza