iF Design Award 2017 díjat nyert a magas fényerejű Epson projektor

Kütyü Magazin - 2017. április 5.

Az 1953-ban alapított iF Design Award az egyik legnevesebb kitüntetés a világon, mely az ipari termékek dizájnját díjazza. Az értékeléskor számos szempontot figyelembe vesznek, köztük a gyakorlatiasságot, a kivitelezést, a környezetvédelmi előírások betartását, a kidolgozottságot és az innovációt is. 

Ezen kívül lényeges még a funkcionalitás, a használhatóság, a biztonság, az esztétika és az univerzális dizájn. Az idei győztest több mint 5500, 59 különböző országból érkező jelentkező közül választotta ki az 58 tagú szakmai zsűri.

Az élénk képet vetítő és nagyfényerejű EB-L25000U projektort kültéri helyszínekre, kiállítási csarnokokba, koncerttermekbe és egyéb nagyobb helyszínekre tervezték. A vetítő új hűtési technológiával és egy zárt, füstálló optikai motorral rendelkezik, mely lehetővé teszi a nehéz színpadi körülmények közötti használatot is. A projektor kiemelkedő felhasználási lehetőséget és rugalmas telepítést kínál a színpadtechnikai szakemberek számára a maximális teljesítmény érdekében. Karcálló felület és merész, robosztus felépítés jellemzi, a könnyű kezelhetőségről pedig a 360 fokos vetítési opció gondoskodik. A beépített fogantyúval ellátott keret gondoskodik a biztonságos és könnyű szállításról, telepítésről, és a rugalmas felhasználásról.

Hiroaki Sakai, az Epson képalkotó eszközökért felelős igazgatója elmondta: „Rengeteg energiát fektetünk abba, hogy kreatív dizájnt alkossunk, ami stílusos és megfelel a kiemelkedő felhasználási lehetőségeknek. A szakértőktől szerzett benyomások és információ nagyon fontos számunkra. Úgy gondolom, a zsűri is elismerte az EB-L25000U projektor masszív kialakítását, a biztonsági funkciókat és megbízhatóságot, amelyet a szakemberek is elvárnak a készüléktől. Elkötelezettek vagyunk, hogy továbbra is figyelemmel kövessük vásárlóink igényeit és kompromisszummentes termékeket alkossunk.”

 

Vissza