A Sony közzétette a 195 cm-es (77”) BRAVIA OLED A1 4K HDR TV forgalomba kerülésének időpontját

Kütyü Magazin - 2017. augusztus 31.

A Sony közzétette a Sony 195 cm-es (77”) BRAVIA OLED A1 4K HDR TV európai forgalomba kerülésének időpontját. A Sony nagy népszerűségnek örvendő, korábban 140 (55”) és 164 cm-es (65”) méretben kapható OLED TV-jének új modellje már előrendelhető. Az első szállítások szeptember végén várhatók.

A Sony BRAVIA OLED A1 4K HDR TV az OLED technológia kiemelkedő képminőségével és gyönyörű mély feketéivel páratlan vizuális élményt kínál, amelynél az OLED kivételes 4K HDR képét a Sony 4K HDR Processor X1 Extreme processzora tökéletesíti. Az egyre nagyobb mennyiségben elérhető HDR-tartalmak megtekintését a HDR10, a HLG és (a belső gyári szoftver frissítése után 2017 végétől) a Dolby Vision formátum támogatása teszi lehetővé. A 140 és a 164 cm-es modellekhez hasonlóan a 195 cm-es BRAVIA OLED A1 tévén is elérhető a világ első Acoustic Surface technológiája, amely révén a teljes képernyő egyben a hangsugárzó szerepét is betölti. A BRAVIA OLED A1 4K HDR TV a több mint 8 millió fénykibocsátó képpontnak köszönhetően sokkal tökéletesebb vizuális élményt, páratlanul mély feketéket, gazdag és élethű színeket, dinamikus kontrasztot, elmosódásmentes képet és széles betekintési szöget kínál.

A BRAVIA OLED A1 4K HDR TV-ken elérhető Android TV filmek, tévéműsorok és alkalmazások ezreit hozza el a nézők otthonába, egyszerűen nézhetők a hagyományos tévéközvetítések és a kábeltévéműsorok, könnyen letölthetők a szórakoztató tartalmak és a készülék játékra is használható. A tévérajongók a Google Play Movies & TV, a Netflix, az Amazon Video, a YouTube és egyéb szolgáltatásokon keresztül egyaránt élvezhetik napjaink legsikeresebb műsorait és a mára halhatatlanná vált mozifilmeket is.

A 195 cm-es A1 TV-vel kapcsolatos bővebb tájékoztatás a Sony IFA Blogon olvasható itt.

Vissza