Ívelt és színes jövő

Kütyü Magazin - 2017. augusztus 29.

Az IFA 2017 kiállításon, a 22. csarnokban a látogatók felfedezhetik a Philips monitorok izgalmas, új világát, azaz az ívelt kijelzők, az eddigi legkiválóbb kontrasztot és színt biztosító High Dynamic Range (HDR) technológiát, a jövő felbontásait (8K) és a professzionális felhasználók számára alkotott lenyűgöző kijelző megoldások rendkívül széles palettáját. 

Ívek, színek és szórakoztatás

A Philips monitorok 2017-2018-as választékának két fő témája az ívelt design és a kimagasló színhelyesség. Újabb modellek adódtak a Philips ívelt kijelzők, 27-től 49 hüvelykig terjedő, már eddig is bőséges tárházához. A látogatók első kézből tapasztalhatják meg azt a fokozott fókuszt és a környezetbe való tökéletes beleilleszkedést, amit ezek a kijelzők nyújtanak – még akkor is, amikor egy nyüzsgő szakkiállítás zaja veszi őket körül. 

Sőt mi több, a széleskörű ívelt megoldású palettára már a legmodernebb színtechnológiák jellemzőek. A Philips monitorokra jellemző egyik kiváló színhelyességet biztosító technológia a HDR, amelyik fokozott színmélységet és fényerősséget nyújt – nagyszerű hír videókhoz és szórakozáshoz. Kiállításra kerül még: az Ultra Wide-Color és a Quantum Dot technológia is, melyek otthoni és professzionális felhasználásra egyaránt érdekesek, pl. tervezők és fényképészek számára.  

Új horizontok becserkészése: 8K felbontás, csatlakoztathatóság és többképernyős lehetőségek

Ahogy a 4K egyre inkább alapjellemzővé válik, nagyobb felbontású Philips monitorok jelennek meg a láthatáron: 8K. A jövőbeli 8K UHD felbontásnak kétszer akkora a vízszintes és függőleges felbontása, mint a 4K UHD-nek, összességében négyszer annyi pixellel. Az IFA stand látogatói első kézből tapasztalhatják meg a 8K pontosságát. 

A 4-oldalon keret nélküli design egy új forma-tényezőként jelenik meg a most bevezetésre kerülő professzionális Philips kijelzők sorozatában, és valóban zökkenőmentes megjelenést hoz létre, ami ideálissá teszi őket az asztali, több monitoros felállás kialakítására.

Továbbá, a most bevezetésre kerülő professzionális Philips monitorok már USB-C-vel vannak felszerelve, teljes dokkolási funkcionalitással és bőséges csatlakoztathatósággal rendelkeznek, hogy megfeleljenek az új notebook csatlakoztatási szabványnak és egy rugalmas munkakörnyezet szükségleteinek. 

Látogasson el a Philips standra, és első kézből szerezzen tapasztalatokat az új Philips monitorokba beépített innovációkról! 

Íme néhány részlet a kiállított különleges termékekről:

436M6VBPAB – A kijelző a hamarosan kapható Philips Momentum sorozat része, és a szórakoztató zónában tekinthető meg. Ez a 4K HDR képernyő rendelkezik egyedülálló Ambiglow jellemzővel, mindenre kiterjedő, multitasking és szórakoztató megoldásokkal, továbbá  lehetővé teszi az USB-C dokkolást és az egyidejű notebook töltést is. Ez a képernyő alap dokkoló állomásként is működhet, és könnyedén használhatja bármivel – kezdve a legmodernebb 4K gaming konzoloktól egészen a magas minőségi kategóriába tartozó grafikai megjelenítést biztosító tervezői számítógépig.

328P8K – Ez a monitor nemcsak bámulatba ejtő keret nélküli designnal rendelkezik, hanem káprázatos 8K felbontásával elvarázsoló élményt nyújt egy 32-hüvelykes nagy képernyőn. Emellett fel van szerelve minden olyan funkcióval, amely kényelmet biztosít a szakmai munka hosszú óráihoz. A Smart Ergo Base lábazat révén a kijelző az igényeknek megfelelő pozícióba állítható, az USB dokkolási funkcionalitás pedig valamennyi periféria csatlakoztatását lehetővé teszi.

492P8 – Egy multitaskerek számára tervezett UltraWide monitor, ívelt designnal. Ez a 49 hüvelykes szépség tökéletesen helyettesít két 27-hüvelykes monitort. Sőt, ez a képernyő is rendelkezik a legmodernebb USB-C dokkoló funkcionalitással, ami lehetővé teszi, hogy a monitort olyan dokkoló állomásként használja, amely egyetlen kábelen keresztül futtat minden videót és audiót, továbbá hogy a monitoron keresztül tápellátásra csatlakoztassa és feltöltse a notebookját.

Most csak egy párat mutattunk be a látogatókra váró különlegességekből. A standon átfogó tapasztalatszerzési környezet került kialakításra, hogy felfedezhesse a professzionális és az otthoni felhasználók számára alkotott kijelzők izgalmas világát, specifikációban és méretben minden igényt kielégítő választékot bemutatva. 

Az MMD a Berlinben megrendezésre kerülő 2017-es IFA kiállításon a 22. csarnokban állít ki. 

Vissza