Nagyszerű funkciók igényes felhasználók számára

Kütyü Magazin - 2018. május 21.

Az MMD vezető technológiai vállalat és a Philips monitorok márka licenc partnere bemutatja a számos funkcióval ellátott új 21,5 hüvelykes Philips Full HD monitort. 

A fejlett technológiával és funkciókkal felszerelt Philips 221B8LJEB modell a teljes munkanap során élénk színekkel és kristálytiszta részletekkel segíti a felhasználó teljesítményét. Ha pedig nagyobb megtekintési területre lenne szükség, az egyedülálló Philips 243S5LJMB monitor számos környezetbarát funkciót egyesít egy hatékony 23,6 hüvelykes Full HD képernyőben.

A tökéletes munkaállomás itt kezdődik

Az új Philips 221B8LJEB Full HD monitor több olyan értékes vezető technológiai megoldással rendelkezik, amely elengedhetetlen egy kiemelkedő és termelékeny munkaállomáshoz. Kezdjük az exkluzív SmartImage technológiánál például, amely folyamatosan elemzi a képernyőn megjelenített tartalmat és optimalizálja a teljesítményt. Az elvégzendő feladattól függően a felhasználó számos üzemmód - irodai, fotó, film, játék és egyebek - közül választhat és a SmartImage az felhasználási célnak megfelelő legjobb kép érdekében elvégzi a kontraszt, a színtelítettség és az élesség finomhangolását. Továbbá, a speciálisan kialakított Economy üzemmód az áramfogyasztás csökkentésével biztosítja, hogy a képernyő megfelelő legyen mindennapos irodai használatra is.

A 21,5 hüvelykes TFT-LCD panel rendelkezik villódzásgátló W-LED háttér-világítási rendszerrel is, amely szabályozza a fényerőt és csökkenti a szem fáradását, míg a természetesebb és élethűbb képek érdekében a SmartContrast technológia automatikusan beállítja a színeket és vezérli a háttér-világítás intenzitását, erősebb kontrasztot és mélyebb színárnyalatokat biztosítva ezáltal a videóknak, játékoknak, fotóknak és képeknek. A szem hosszú távú védelme érdekében a Philips LowBlue Mode funkció csökkenti a LED képernyők által kibocsátott rövid hullámhosszú kék fényt, amely idővel potenciális látáskárosodást okozhat.

Az ergonomikusan összeállított 221B8LJEB nem lenne teljes olyan további fontos funkciók nélkül, mint az EasyRead üzemmód által nyújtott papírszerű olvasási élmény és a SmartErgoBase speciális monitor lábazat által kínált rugalmasság, amellyel minden egyedi igénynek megfelelően be lehet állítani a képernyő magasságát, dőlési-, elforgatási-, és billentési szögét.

Ahol a hatékonyság találkozik a megbízhatósággal

A szintén ma bemutatott Philips 243S5LJMB egy tartós alapképernyő, amely élénk színeinek és SmartContrast technológiát alkalmazó higanymentes TFT-LCD paneljének köszönhetően kiváló képminőséget nyújt. Az azonnali termelékenység érdekében mindennel ellátott 243S5LJMB modell a helytakarékosság érdekében kompakt formatervezésű, 23,6 hüvelykes Full HD képélményt kínál és VESA felszerelési opciójának köszönhetően minden olyan környezetben nagyszerű megoldás, ahol az asztali hely különleges értékkel rendelkezik.

Csatlakozva a körülöttünk lévő világhoz

Minden digitális munkaállomás kell hogy rendelkezzen többféle csatlakozási opcióval. Ezért mindkét új monitor el van látva számos olyan digitális és analóg opcióval, mint például DVI-D, HDMI és VGA portok, továbbá a 221B8LJEB modell rendelkezik DisplayPort 1.2 technológiával, amely lehetővé teszi több képernyő összekapcsolását. A termék rendelkezik egy könnyen hozzáférhető fejhallgató csatlakozóval és két beépített kiváló minőségű 2W-os sztereó hangszóróval, amelyek kiválóan alkalmas multimédiás, együttműködési és kommunikációs felhasználási célokra.

Gazdag funkciókínálat minden igényhez

Felismerve, hogy minden munkaállomás egyedi, a Philips az alapoktól újratervezett professzionális monitorokat kínál, amelyek növelik a termelékenységet, fokozzák az ergonómiát és mérettől függetlenül minden szervezet igényének megfelelnek. Az új 221B8LJEB modell az elismert B8 sorozatba tartozik, amely 22 hüvelykes TN mérettől 27 hüvelykes IPS panel méretig kínál környezetbarát képernyőket, Full HD-től Quad HD felbontásig, 1,074 milliárd színnel, és a gyors töltés érdekében USB 3.0 portokkal.  Másrészről olyan ergonómiai opcióival, mint a kibővített portok a dőlési-, és billentési szög, valamint a magasság beállítása, az új Philips 243S5LJMB visszahozza a felújított S5 sorozat néhány funkcióját. A termék életciklusa során a környezeti hatások mérséklése érdekében mindkét képernyő sorozat fenntartható tervezésű és az aktuális energiatakarékossági szabványoknak való megfelelés, valamint energiatakarékos funkciók által segítenek a vállalkozások üzemi költségeinek csökkentésében.

A Philips 243S5LJMB modell a hónap második felétől, míg a Philips 221B8LJEB modell 2018. júniusától lesz kapható a szakkereskedésekben 139 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron.

Vissza