Philips monitorok a 2018-as IFA kiállításon

Kütyü Magazin - 2018. július 16.

Az MMD, a Philips monitors márka licenc partnere ebben az évben is ott lesz az 58. alkalommal megrendezésre kerülő IFA kereskedelmi kiállításon és vásáron (Berlin, augusztus 31. - szeptember 5.). 

A kiállítás alatt, a 22. Csarnokban, a látogatók innovációk széles tárházával ismerkedhetnek meg, többek között a nagyobb termelékenységet elősegítő ultra széles és érintőképernyőkkel, a jobb csatlakoztathatóságot nyújtó USB-C dokkoló monitorokkal, a még immerzívebb élményt kínáló ultra vékony és ívelt képernyők, és sok minden egyéb különlegeséggel. 

Hibátlan dizájn a fogyasztók számára: keret nélküli, vékony, ívelt

A legújabb Philips képernyők közül sok modellnek fontos eleme a 4 oldalon keret nélküli dizájn, amely ideálissá teszi a monitorokat a csempe-szerű elrendezésekhez. Ezek a ténylegesen zökkenőmentes megjelenésű monitorok egyben kivételesen keskenyek is, vastagságuk csupán 6,1 mm, míg az ívelt modellek mind otthon, mind a munkában még magával ragadóbb felhasználói élményt nyújtanak.

Tökéletes szövetséges a konzoljátékosok számára

Az IFA 2018 vásáron különleges helyet kap a 43 hüvelykes 4K HDR 1000 képernyő, amely kifejezetten konzoljátékosok számára készült. A Philips standján kialakított gaming területen a látogatóknak lehetősége lesz megcsodálni ezt a képernyőt. A stílusos, nagyméretű és gyors CrystalClear 4K (UHD) felbontású VA panellel rendelkező Momentum monitor kiváló képminőséget, gyors reakcióidőt és alacsony input lag-et biztosít a konzoljátékosoknak, a játék során teljesen kiküszöbölve ezáltal a szakadozást és az akadozást. Továbbá a fokozott kényelem, a csatlakoztathatóság és az élvezet érdekében számos plusz funkcióval is rendelkezik. 

Szélesebb perspektívák: ultra széles monitorok

A Philips új monitor terméksorozatában számos ultra széles 32:9/32:10 arányú képernyő található. Az IFA 2018 vásáron bemutatásra kerülő nagyképernyős modellek 43,4 és 49 hüvelyk közötti méretűek és rendelkeznek Hello webkamerával. A képernyő hatalmas helykínálata a több megjelenített információ révén hatékonyabb multitasking munkát tesz lehetővé és ezzel párhuzamosan kiiktatja a csempe-szerű elrendezéseknél középen lévő oszlop által okozott zavaró hatást. Ezek az új monitorok fogják felváltani például a pénzügyi intézetek, a tőzsdeparkettek és más B2B szektorok többképernyős megoldásait. 

A profiknak tervezve: érintőképernyő és USB dokkolás

Számos idén megjelent Philips monitor rendelkezik érintőképernyő technológiával. A B2B érintőképernyős monitorok vetített kapacitív (P-Cap) technológiával működnek és a fejlett IP54 por- és víz elleni védelem mellett maximálisan 10 pontos érintést támogatnak. Ezek a képernyők olyan zökkenőmentesen és egyszerűen használható billentési funkcióval rendelkeznek, amellyel a felhasználó a nagyobb ergonómiai kényelem érdekében rugalmasan beállíthatja a legmegfelelőbb látószöget. Az IFA vásáron ezeket a professzionális monitorokat a 17 és a 21,5 hüvelykes modellek fogják képviselni.

A Berlinben bemutatásra kerülő 31,5 és 34 hüvelyk közötti méretű, 5k felbontású további professzionális Philips monitorok megfelelnek a mai rugalmas munkakörnyezetek által támasztott elvárásoknak. Ezek az új képernyők C típusú USB porttal rendelkeznek, továbbá átfogó dokkolási funkciót és optimalizált csatlakoztathatóságot nyújtanak. Vékony kétirányú, reverzibilis, C típusú USB csatlakozójuk olyan egyszerű, egykábeles dokkolási lehetőséget nyújt, amely lehetővé teszi a felhasználó számára a lehető legnagyobb sebességgel történő biztonságos adatátvitelt, telefonok és notebookok csatlakoztatását és töltését, valamint perifériás készülékek egyszerű és gyors csatlakoztatását.

Ha többet szeretne megtudni, örömmel megszervezünk Önnek egy találkozót MMD képviselőnkkel a 22.-es Csarnokban – csupán tájékoztasson minket, melyik nap és időpont alkalmas Önnek. Stefan Sommer (az MMD Monitors & Displays B.V. európai marketing és üzletvezetési igazgatója) Artem Khomenko (az MMD Monitors & Displays B.V. termékmenedzsere) fog rendelkezésre állni; amennyiben személyes találkozót szeretne egyeztetni, kérjük jelezze felénk.  

Vissza