Hatékonyabb munkavégzés Philips monitorokkal

Kütyü Magazin - 2018. október 2.

A vezető technológiai vállalat, az MMD – amely a Philips monitors vállalat márkalicencpartnere – többféle képernyővel teszi lehetővé a professzionális felhasználók számára hatékonyságuk és termelékenységük növelését. 

Legyenek azok tervezők, mérnökök, filmszerkesztők vagy fényképészek, vezetők vagy könyvelők – az év ezen időszaka ideális arra, hogy felfedezzék a különböző szakterületeken dolgozók számára elérhető professzionális megoldásokat. A kiváló teljesítményű vizuális megjelenítéstől a könnyű csatlakoztathatóságon és az intelligens kényelmen át a fejlett sokoldalúságig a Philips képernyők mindenki számára kínálnak valamit. 

Lényeges funkciók az optimális termelékenység érdekében

Azok a professzionális felhasználók, akiknek fontos a színhűség és a következetes fényerő, értékelni fogják a Philips 243V7QJABF modellt. Az éltől élig éles és élénk képeket megjelenítő képernyő tökéletes minden típusú használatra. 24 hüvelykes IPS LED-panelje extra széles betekintési szögeket és lenyűgöző élénk színeket biztosít, a 16:9 Full HD kijelző pedig kiváló képminőséget tesz lehetővé, amely minden részletet és élethű képeket jelenít meg. A monitor magában foglal egy sor, a teljesítmény fokozását szolgáló funkciót is, többek között Flicker-Free villódzásmentes technológiát és LowBlue üzemmódot a szemek védelme érdekében, az EasyRead üzemmód pedig az olvasási élményt a papírról történő olvasáshoz közelíti.

Azok a professzionális felhasználók, akik a legfontosabb funkciókkal rendelkező képernyőt keresik, amely hatékony teljesítményt és maximális termelékenységet nyújt, megtalálják ezeket a Philips 243S5LHMB modelljében. 16:9 Full HD kijelzője részletes képmegjelenítést tesz lehetővé, a LED-technológia élénk színeket biztosít, a SmartContrast pedig kényelmes gazdaságos üzemmóddal is rendelkezik. A SmartErgoBase talppal ellátott 243S5LHMB modell felhasználóbarát ergonomikus beállítások segítségével csökkenti a hosszú munkanapok okozta fizikai megterhelést, helykímélő kialakítása és a VESA-konzol pedig lehetővé teszi, hogy a legszűkebb irodákba is beférjen. 

Prémium funkciók a prémium teljesítmény érdekében

Míg a V és az S modellek biztosítják azokat a lényeges funkciókat, amelyek fokozzák a professzionális felhasználók termelékenységét, a Philips monitorok között a prémium megoldásokat kínáló képernyők széles skálája is megtalálható, amelyeket a további professzionális előnyt keresőknek ajánlunk. Ezek közé tartozik a Philips 272B8QJEB és 221B8LJEB modellje. A 272B8QJEB minden, a professzionális felhasználók számára szükséges funkcióval rendelkezik. Ez a 27 hüvelykes, Quad HD magas teljesítményű panellel rendelkező képernyő Crystalclear technológiájú képeket jelenít meg, amelyeket magas képpontsűrűség jellemez, életre keltve a képeket és a grafikákat. CAD-CAM, 3D-s grafikák vagy összetett táblázatkezelés használata esetén ez a Philips kijelző valóban ragyogó teljesítményt nyújt. 

A Philips 221B8LJEB Full HD (1920 x 1080) felbontással rendelkezik, amely tökéletes részleteket, magas fényerőt, kivételes kontrasztot és valósághű színeket biztosít az élethű képek megjelenítése érdekében, amelyet a SmartImage technológia segítségével dinamikusan optimalizálhat. A környezettudatos felhasználók is megnyugodhatnak, mivel a monitor fenntartható ökológiai kialakítású: 85%-ban a fogyasztóktól származó újrahasznosított műanyagból készült, TCO Edge széllel rendelkezik, és a nulla wattos fizikai kapcsolónak köszönhetően nulla energiafogyasztásra is állítható. 

Megnövelt csatlakoztathatóság a további kényelem érdekében

Napjaink szakemberei sokkal többet vannak úton, mint valaha. A multitasking a munkanapjuk szerves része. A Philips USB-C dokkolással rendelkező monitorjai pont ezt az igényt elégítik ki, lehetővé téve a felhasználók számára a potenciáljuk maximalizálását és az idejük lehető legjobban történő kihasználását. A Crystalclear QHD 2560 x 1440 felbontású Philips 272B7QUPBEB modell ötvözi a lenyűgöző vizuális megjelenítést, a keskeny kávát és a fenntartható környezettudatos kialakítást az USB-C dokkolás kényelmével és egyszerűségével, míg a hamarosan forgalomba kerülő Philips 328P6VUBREB élénk UltraClear 4H UHD képeket biztosít, amelyeket a High Dynamic Range (HDR) és a 10 bites IPS-technológia tovább tökéletesít. Mindkét modell az USB-C technológiát használja a biztonságos kapcsolatok és ezzel egyidőben a laptop feltöltésének biztosítására, míg az USB 3.1 nagy sebességen történő adattovábbítást és a beépített RJ-45 Ethernet biztonságos adatkezelést tesz lehetővé. 

Vissza