Az MMD két hibrid USB dokkoló monitort mutatott be

Kütyü Magazin - 2019. július 8.

Az MMD bemutatja két USB dokkolóval rendelkező modelljét a Philips 241B7QUBHEB 24 hüvelykes LCD monitort és a Philips 272B7QUBHEB 27 hüvelykes LCD monitort.

A modern professzionális felhasználókra fókuszálva megtervezett monitorok a munkanap leegyszerűsítése és hatékonyabbá tétele érdekében számos időtakarékossági és termelékenységjavító funkcióval rendelkeznek. Az USB dokkolás által kínált rugalmasságtól kezdve az USB C-típusú porton és az IPS technológia vizuális teljesítményén át a készülékházból kiemelkedő webkameráig és a SmartErgoBase kényelméig ezek az új Philips monitorok értik hogyan működik az üzleti élet.

Philips 241B7QUBHEB: beépített USB dokkolóállomás és ergonomikus SmartErgoBase lábazat

 

Egyszerűség és termelékenység

A Philips 241B7QUBHEB és a Philips 272B7QUBHEB modellek DisplayLink technológiával ellátott beépített USB dokkolóállomással rendelkeznek, amely az univerzális port replikáció kényelmét nyújtja. Így a felhasználók egyszerűen és biztonságosan csatlakoztathatják notebook gépeiket a hálózatokhoz, küldhetnek fájlokat, tekinthetnek meg videókat, stb. - köszönhetően egyetlen, A és C típusú csatlakozókkal is ellátott kettős USB kábelnek. Az összes olyan periféria, mint az egér, a billentyűzet és az RJ-45 Ethernet kábel a monitor dokkolóállomásához csatlakozik, ezáltal csökkenti kábelek rendezetlenségét és növeli a termelékenységet. És a DisplayPort kimenetnek köszönhetően a nagyfelbontású képernyők is csupán egyetlen kábellel csatlakoztathatók. Végezetül az USB 3.2 nagysebességű adatátviteli technológia segítségével a felhasználók gyorsan, közvetlenül a monitorról tölthetik fel notebook gépeiket, valamint szuper sebességgel vihetnek át adatokat.

 Philips 272B7QUBHEB: CrystalClear Quad HD felbontás és Ultra Wide-Color technológia

Szemet gyönyörködtető képek

A kristálytiszta, éles képeket igénylő professzionális felhasználóknak bizonyosan beválnak Philips 241B7QUBHEB és a Philips 272B7QUBHEB a modellek. Mindkét monitor IPS panellel rendelkezik, amely a TN panelekkel szemben konzisztensen biztosít gazdag, élénk színeket, amelyek pontossága és fényereje ideális többek között grafikus tervezők, CAD mérnökök, fényképészek és videószerkesztők számára. Az IPS panel extrém széles, 178/178 fokos betekintési szögeket biztosít, így a képernyő az egyszerű használat érdekében szinte minden szögből látható, ideértve a 90 fokban elforgatott pivot módot is. A még fantasztikusabb képminőség érdekében a Philips 272B7QUBHEB CrystalClear Quad HD felbontással és Ultra Wide-Color technológiával rendelkezik, amely kiemelkedő fényerőt és lélegzetelállító, ragyogó színeket biztosít.

A felhasználó és a környezet védelme

A Philips 241B7QUBHEB és a Philips 272B7QUBHEB modell egyaránt olyan funkciókat kínálnak, amelyek védik a felhasználókat és a környezetet is. Az innovatív Windows Hello készülékházból kiemelkedő, arcfelismerés funkcióval rendelkező webkamera biztonságosan bezárható ha nincs szükség rá, így eliminálja a leskelődés kockázatát. A szemkímélő LowBlue módnak és az ergonomikus SmartErgoBase lábazatnak köszönhetően, amellyel a felhasználó igényének megfelelően pontosan be lehet állítani a monitor magasságát és szögét, a fizikai kényelem is biztosított. Az olyan technológiáknak köszönhetően, mint a PowerSensor, valamint az újrahasznosított műanyagok 85%-os használata, a PVC/BFR-mentes készülékház, a higany és az ólom használatának mellőzése és a 100%-ban újrahasznosítható csomagolóanyag, a környezet is profitál ezekből a monitorokból.

A jövő-orientált gondolkodású, teljesítménynövelő Philips 241B7QUBHEB és a Philips 272B7QUBHEB monitorok 359 € és 539 € ajánlott fogyasztói áron kaphatók. 

Vissza