Ultrarövid vetítési távolságú és házimozi projektorokat mutatott be az Epson

forrás: Kütyü Magazin - 2019. szeptember 12.

A vállalat négy új projektort mutatott be a berlini IFA kiállításon. Az eszközök más-más igények kiszolgálására hivatottak.

Az ultrarövid vetítési távolságú lézerprojektor-kínálatába a 130 hüvelykes 4K PRO-UHD1 képet vetítő Epson EH-LS500B/W projektora visz új, stílusos megjelenést.  A kiállításon ezen felül bemutatott két új házimozi projektor szintén alkalmas 4K-tartalmak kivetítésére, az EH-TW7000 és EH-TW7100 modellek kedvező árukkal és sokoldalúságukkal ideálisak családok számára.

A nagyképernyős TV alternatívája

Az Epson EH-LS500B/W projektorral 4K-ban nézheti a tartalmakat, miközben ez a gép új, stílusos megjelenést visz az ultrarövid vetítési távolságú lézerprojektor-kínálatba. A 2019-es IFA-kiállítás látogatói megszemlélhetik a visszafogott, modern megjelenésű projektort, amely fekete (EH-LS500B) és fehér (EH-LS500W) színben egyaránt kapható lesz.

Az EH-LS500B és EH-LS500W lézerprojektorok könnyen beállíthatók, kényelmesen elférnek a vetítőfelület közelében, és a lézerprojektorok között versenyképes áron érhetők el. A szabványos vetítési távolságú modellektől eltérően ezek a projektorok akár 130" méretű képet tudnak biztosítani fal melletti elhelyezéssel is. A készülék mindkét színben kecses, letisztult vonalvezetésű, így jól illeszkedik az életterekhez és a szórakoztató célú helyiségekhez.

Ezekkel a 4K PRO-UHD1 ultra rövid vetítési távolságú lézerprojektorokkal egyszerűen streamelhet műsorokat és filmeket a rejtett, elülső rekeszbe helyezett média streaming eszköz segítségével (például Amazon Fire TV, vagy Roku). Ezen kívül a projektor három HDMI-portján keresztül a felhasználók DVD-lejátszóról, set-top boxról, játékkonzolról és más eszközökről is megtekinthetnek tartalmakat. Az EH-LS500B/W beépített 10 W-os hangszóróval és HDMI ARC-kapcsolattal rendelkezik, így integrálható AV-rendszerekkel is.

Az Epson-projektorok akár háromszor nagyobb fényerőt biztosítanak, mint más, 1 chipes DLP projektorok, ** és emellett az EH-LS500 modellek képkocka-interpolációval és részletkiemelési technológiával is rendelkeznek. Ezek a 4000 lumenes fényerővel bíró tartós lézerprojektorok ideálisak mindennapi (éjjeli és nappali) használatra, de akár nagy eseményekhez is, legyen szó sporteseményekről vagy filmek vetítésről – minden helyzetben helytállnak. Emellett a 2 500 000:1 értékű kontrasztaránynak köszönhetően jól kivehető sötét részleteket és mély fekete árnyalatokat biztosítanak. Az állítható HDR-beállítások további sokoldalúságot biztosítanak.
 


4K PRO-UHD projektorok az egész család számára

A versenyképes árú EH-TW7000 és EH-TW7100 projektorokhoz könnyedén csatlakoztathat jelforrást a HDMI bemeneteken keresztül, így a 4K-tartalmak*** könnyen kivetíthetők Blu-ray lejátszóról, beltéri egységről, játékkonzolról és média streaming eszközről is (beleértve az Amazon Fire TV és Roku sticket is). Az EH-TW7000 és EH-TW7100 modellek nagyképernyős élményt nyújtanak, hiszen akár 500 hüvelyk méretű kép megjelenítésére is alkalmasak.

A projektorok 4K PRO-UHD technológiájával könnyedén biztosítanak nagy fényerejű és élénk képet, amely a HDR-beállítások segítségével még tovább javítható. Mindkét modell 3000 lumen fényerőre képes, éles képet ad, tisztán kivehető árnyékrészletekkel és mély fekete színekkel, akár jól megvilágított környezetben is.

A két beépített 10 W-os hangszóró révén az EH-TW7100 néhány mozdulattal üzembe helyezhető, emellett hangsugárzókkal és Bluetooth-on keresztül csatlakoztatható külső hangszórókkal egyaránt egyszerűen használható. Az 5000 órás lámpaélettartamnak köszönhetően nagyon tartós. Ez hét éven keresztül napi egy film megnézésének feleltethető meg.

Vissza