Pici egér nagy tudással

Kütyü Magazin - 2020. július 10.

A Razer a mai napon piacra dobta a Razer DeathAdder V2 Mini-t, amely a Razer DeathAdder családjának legújabb tagja. A Razer DeathAdder V2 Mini úgy lett megtervezve, hogy megfeleljen a közösség - egy kisebb, könnyű változatra vonatkozó - igényeinek, miközben megtartja az ikonikus ergonomikus jobbkezes kialakítást, amely mellett már több mint 10 millió Razer DeathAdder rajongó tette le a voksát. 

A mindössze 62 grammos Razer DeathAdder V2 Mini egy kisebb kézméretekhez tervezett, ultrakönnyű gamer egér. A „tenyeres” és a „karmos” fogásstílus mellett egyaránt páratlan kezelhetőséget nyújtó, sokoldalú forma kényelmet biztosít a hosszú játékórák alatt is. 

A Razer DeathAdder V2 Mini a Razer akár 70 millió kattintásos élettartamot biztosító, ikonikus optikai egérkapcsolóit kapta meg. A 8500 DPI érzékenységű optikai szenzor hibátlanul és kipörgésmentesen, nagyfokú pontossággal követi az egér mozgását. 

A Razer DeathAdder V2 Mini hat programozható gombbal, és eszközmemóriaprofil-tárolóval rendelkezik, hogy útközben is könnyedén hozzáférhess személyes beállításaidhoz, emellett pedig 100%-ban PTFE (politetrafluoretilén) egértalpakkal lett felszerelve, amelyek bármilyen felületen garantálják a legsimább siklást. Az eszköz Razer Chroma RGB világítással is rendelkezik.

A DeathAdder V2 Mini-vel együtt a Razer bemutatja az új csúszásgátló Razer Mouse Grip Tape-et (egér fogásszalagot) is. Ez az előre vágott grip tape az egér felső gombjaira, oldalára vagy a tenyértartóra ragasztható fel a játék közbeni jobb egérkezelés érdekében. A grip tape megtalálható a DeathAdder V2 Mini dobozában, valamint külön megvásárolható a Razer legújabb egereinek legtöbbjéhez is.

 

Az új Razer DeathAdder V2 Mini ideális a kis és közepes méretű kezekkel rendelkező játékosok számára, akik egy rendkívül könnyű, ergonomikus egeret keresnek, megfelelő mérettel és fogással.  

A termék elérhető 2020. július 9-től a Razer.com-on és a hivatalos viszonteladóknál.

A Razer DeathAdder V2 Mini 49,99 USD / 59,99€ ajánlott fogyasztói áron kerül kereskedelmi forgalomba.

Vissza