Pár napig ajándék jár a Vive Cosmos Elit VR eszköz mellé

Kütyü Magazin - 2020. november 23.

November 23-30. között, a Black Friday héten vásárlók, több mint 30.000 forint kedvezménnyel juthatnak hozzá a Vive Cosmos Elite, a Vive Cosmos eszközökhöz a kijelölt kiskereskedőknél, illetve a Vive Cosmos Elite HMD fejszetthez, ha ezeket a www.vive.com oldalról szerzik be. Ráadásul az egyik legnépszerűbb VR játék, a Half-Life: Alyx* is a tiéd lehet.  A Vive Cosmos Elite, a Vive Pro Full Kit és a Vive Pro Eye eszközökhöz egy kódot adnak, amellyel letöltheted az év VR játékát. Hogy teljessé tegyék az élmény, minden eszközhöz egy hónapos ingyenes hozzáférést biztosítanak a Viveport Infinity alkalmazás-áruház tartalmaihoz. 

A 2020-ban megjelent Vive Cosmos Elite eszközzel részed lehet a jelenleg elérhető legélvezetesebb PC VR játékélményben. Mássz rákok között, kaszabolj le űrlényeket, és dobálj fejrákokat a Half-Life: Alyx játékban, hozd ki a legtöbbet a Vive Cosmos Elite tűéles grafikai képességéből és a pontos, bázisállomás lekövetésből, hogy egyszerűen és pontosan lecsaphass a Combine-ra. A Black Friday időszakban, most jóval alacsonyabb áron lehet tiéd az élmény!

 

Hozz ki a lehető legtöbbet a virtuális valóságból a Vive Cosmos segítségével a Black Friday akciókkal. Az eszköz most egy kedvező ajánlattal lehet a tiéd. Merülj el egy kreatív világban, nézz 360 fokban videókat, tedd próbára magad egy új tanulási dimenzióban, és nem utolsó sorban maradj aktív a játék, a videó nézés és a tanulás közben is! A Vive Cosmos remek választás, a finomhangolt inside-out tracking funkció, az egyszerű üzembe helyezés és az intuitív, felhajtható design tökéletes a valóság és a virtuális világ közötti gyors váltáshoz. Már van bázisállomásod és kontrollereid? Látogass el a Vive oldalára és szered be a Cosmos Elite HMD-t most csak 519 €-ért!

Az igazi VR megszállottak számára is tartogatnak valamit: a Vive Pro prémium VR élményt biztosít a vérbeli gamerek számára. A precíziós, a helyiséget felmérő, lekövető trackeléssel, a nagyfelbontású és pontos színkezeléssel, az ergonómiailag optimalizált kialakítással, valamint a vezeték nélküli játék képességével a Vive Pro Full Kit remek választás azok számára, akik valóban professzionális VR eszközre vágynak. A Vive Pro Full Kit  ára most a Half-Life: Alyx játékkal egybe csomagolva 514.490,-Ft*.

A  Black Friday ajánlatok teljes listája:

Az összes VIVE Black Friday ajánlat elérhető a kijelölt kereskedőknél (PlayIT Store, Extreme Digital, eMAG, iPon, Aqua) valamint online, a vive.com oldalon keresztül.

Vissza