Újabb egérpadokkal bővül a Genesis Carbon 500 sorozat

Kütyü Magazin - 2021. december 24.

A Genesis WOWS Armada és WOWS Błyskawica tematikájú egérpadokkal bővíti Carbon 500 sorozatát. Két méretben - M és Maxi - kaphatók, és a World of Warships egyedi grafikái díszítik őket. A készlet bónusz kódokat is tartalmaz a WOWS rajongók számára.

Azok a World of Warships rajongók, akik egérpad vásárlását fontolgatják, most feltölthetik készleteiket a Genesis márka egyik újdonságával. A Genesis portfólióhoz ugyanis csatlakoznak a Carbon 500 WOWS Armada és a Carbon 500 WOWS Błyskawica modellek. A sima, vízálló, gördülést elősegítő szövet mindkét esetben egyedi, a játékból származó grafikával rendelkezik. 

A tervezők kivételesen jó együttműködést ígérnek mindenfajta egérrel, valamint sima és egyenletes siklást, ami biztosítja az azonnali reakciót. Az egérpadok  széleit levarrták, hogy megakadályozzák az anyag rojtosodását. Az alsó része csúszásmentes gumiréteggel van ellátva, amely stabilan tartja az egérpadot. 

 

A Genesis Carbon 500 WOWS Armada és Carbon 500 WOWS Błyskawica egérpadok két méretben elérhetőek - az M területe 300 x 250 mm, a Maxi mérete pedig 900 x 450 mm. A vásárlók minden WOWS egérpaddal speciális kódokat is kapnak ajándékba, amelyeket a World of Warships játék közben tudnak beváltani különféle vonzó játékbeli bónuszokra. 

A Genesis Carbon 500 M WOWS Armada és Genesis Carbon 500 M WOWS Błyskawica egérpadok ára PLN 19,9. A Genesis Carbon 500 Maxi WOWS Armada és Genesis Carbon 500 Maxi WOWS Błyskawica modellek ára pedig körülbelül PLN 69,9. December 10-én kezdődik értékesítésük.

 

A World of Warships az egyik legnépszerűbb PC-n elérhető játék, a kezdetektől fogva több mint 50 000 000 játékost gyűjtött a világ minden tájáról. A játékmenet történelmileg pontosan rekonstruált hajók tengeri csatáiról szól, ahol a taktika és a stratégia kulcsfontosságú a győzelemhez. Olyan legendás hajók várnak a gamerekre, mint a Yamato, a Iowa vagy Błyskawica romboló. A legújabb frissítésben sok technikai szempont javult (pl. víz és hullámok valósághű kinézete), így a játék most átélhetőbb, mint valaha.

Kulcsszavak: Genesis, egérpad
Vissza