Bemutatkozik a Samsung The Freestyle

Kütyü Magazin - 2022. január 5.

A Samsung a CES 2022 kiállításon mutatja be a legújabb szórakoztató eszközét, a The Freestyle hordozható projektort. A The Freestyle különleges technológiájának és sokoldalúságának köszönhetően a felhasználók szinte bárhová magukkal vihetik a kedvenc filmes tartalmaikat és zenéiket.

Az elsősorban a fiatalabb generáció tagjai számára tervezett készülék bárhol működtethető projektorként, okoshangszóróként és hangulatvilágításként is, ahová a felhasználók magukkal viszik. A The Freestyle hordozható projektor mindössze 830 grammos tömegének köszönhetően számos különböző környezetben felállítható, amelyeket azonnal vetítőteremmé változtat. A hagyományos, nagyobb méretű projektorokhoz képest a The Freestyle kialakítása akár 180 fokos elforgatást is lehetővé tesz, így a kiváló minőségű képek a szoba bármelyik falára, vagy akár a plafonra is vetíthetők, különálló vászon nélkül.

„A The Freestyle egy különleges hordozható projektor, amelyet úgy alkottunk meg, hogy képes legyen követni a felhasználók átalakuló életmódját és szokásait – mondta el Simon Sung, a Samsung Vizuális kijelzők üzletágának alelnöke és az értékesítési és marketing csapat vezetője. – Ezt az eszközt nem korlátozza az adott helyszín kialakítása, vagy a rendelkezésre álló tér, sokoldalú és szórakoztató kiegészítője lehet bármelyik háztartásnak.”

 

 

A The Freestyle hordozható projektor egyedi technológiájának köszönhetően automatikus képbeállítással és szintezéssel érkezik. Ezek lehetővé teszik, hogy a készülék a vetítési felület és -szög alapján beállítsa a kép arányait és a megfelelő formában jelenítse meg a tartalmat. Az Autofókusz funkcióval a The Freestyle több különböző szögből, akár 100 colos méretben vetít tiszta és éles képet szinte bármilyen felületre. A projektor két passzív membrános hangszórója erőteljes, torzításmentes hangzást és mély basszust tesz lehetővé, a 360 fokos térhangzással pedig a felhasználóknak egyedülálló házimozi élményben lehet részük. 

A The Freestyle a USB-PD-t és az 50 W / 20 V-os vagy nagyobb kimenetet támogató külső akkumulátorokkal*  kompatibilis, így a felhasználók magukkal vihetik akár egy hosszabb utazásra vagy kempingezésre is. A The Freestyle a Samsung első olyan hordozható eszköze, amely a hagyományos fali csatlakozóval való kompatibilitás mellett a szabványos E26** -os lámpaaljzathoz csatlakoztatva is használható.

 

 

Amikor épp nem projektorként használják, a The Freestyle a Háttér módnak és az áttetsző lencsefedőnek köszönhetően nagyszerűen alkalmas hangulatvilágításra is. A készülék okoshangszóróként is működik, amely elemzi a zenét és az alapján vizuális effektusokat és különböző fényeket vetít a falra, a padlóra vagy szinte bármilyen egyéb felületre. 

A The Freestyle hordozható projektor a Samsung Smart TV-ken elérhető okos funkciókkal érkezik, mint a beépített streaming szolgáltatások, valamint a képernyőtükrözési és a kivetítési funkciók, amelyek Android és iOS mobileszközökkel is kompatibilisek. Ez a vállalat első hordozható kivetítője a világ legnagyobb OTT tartalomszolgáltatóinak hitelesítésével. A The Freestyle távoli hangvezérlésre is képes, így a felhasználók kedvenc intelligens asszisztensüket***  is használhatják, amikor éppen nincsenek a készülék mellett.  

A The Freestyle a CES 2022 kiállításon, január 5. és 7. között mutatkozik be, Magyarországon pedig várhatóan február 14-től lesz elérhető.

__________________

*  A Samsung nem vállal felelősséget a harmadik féltől származó külső akkumulátorokért.

**  A lámpa aljzat csatlakozási funkció először az Egyesült Államokban érhető el.

***  Bixby, Alexa és Google Assistant támogatás. Az asszisztensek magyar nyelven nem érhetők el, az elérhető nyelvek listája az adott szolgáltatás weboldalán érhető el.   
Vissza