A POCO a csúcsot célozta meg új telefonjával

Kütyü Magazin - 2022. április 27.

A POCO bejelentette legújabb presztízskészülékét, a POCO F4 GT okostelefont, amely minden korábbinál nagyobb teljesítményt ígér. A márka továbbá bejelentette a POCO Buds Pro Genshin Impact Edition és a POCO Watch termékeket is, melyek a POCO első AIoT termékei. 

A POCO F4 GT – a lehetőségeit maximálisan kihasználva – lenyűgöző teljesítményt nyújt a csúcskategóriás, 4nm-es Snapdragon 8 Gen 1 processzorral, melyet kifinomult LiquidCool Technology 3.0 technológiával ellátott, 120 Hz-es frissítési frekvenciájú, lapos AMOLED kijelző, mágnesesen felugró kioldógombok, és 120W-os HyperCharge turbótöltő tesz teljessé. A POCO Buds Pro Genshin Impact Edition magával ragadó hangzást és élményt kínál az okostelefon-felhasználóknak (különösen a mobiljátékosoknak és a Genshin Impact rajongóknak), teljesen új dizájnnal, MI önadaptív zajszűréssel és 28 órás, ultra hosszú akkumulátor-üzemidővel. Emellett itt az új POCO Watch, amely több mint 100 beépített fitneszmóddal, 24 órás pulzusmérővel és akár 14 napos akkumulátor-üzemidővel rendelkezik: azoknak készült, akik imádnak mozogni, akiknek fontos a jó közérzetük és az egészségük.

"Nagy örömmel mutatjuk ma be a POCO F4 GT-t. A felhasználói élmény terén a készülék nem ismer kompromisszumokat, mégis meglepően kedvező az ára, ezért úgy gondoljuk, hogy a POCO F4 GT a fiatal tech-rajongók kedvence lesz, különösen a játékosok körében." – mondta Angus Ng, a POCO Global termékmarketing vezetője. "Mi is nagyon izgatottan várjuk az első AIoT termékek, a POCO Buds Pro Genshin Impact Edition és a POCO Watch, bevezetését. Mindig is az volt a legfontosabb célunk, hogy a különböző fogyasztói igényeknek, az újabb termék kategóriákba való belépéssel, a portfóliónk kibővítésével feleljünk meg."

 

POCO F4 GT: a zászlóshajó okostelefon, amely felülmúlhatatlan teljesítményt nyújt  

A POCO F4 GT, 4 nm-es Snapdragon 8 Gen 1 processzorral és a 3,0 GHz-es órajelen működő nyolcmagos processzorral, biztosan meghódítja a technológia iránt fogékony fiatalokat, különösen a hardcore játékosokat. Az erős Android chipset 20%-kal növeli a CPU- és akár 50%-kal a GPU teljesítményét. A POCO F4 GT, a frissített UFS 3.1 ROM mellett, egy teljesértékű, akár 6400 Mbps sebességű LPDDR5 RAM-ot is kínál a rövidebb betöltési idők érdekében. 

 

Egy mobil játékra szánt okostelefon igazi próbája az, hogy mennyire melegszik fel használat közben. Ha azt várjuk el egy készüléktől, hogy sokáig maradjon üzemképes, az általában mérsékelt teljesítményhez vezethet. Éppen ezért a POCO F4 GT a legújabb LiquidCool Technology 3.0 technológiával van ellátva, amely az iparág egyik legfejlettebb hűtőrendszere. A 4860 mm²-es kettős VC hűtőrendszerrel sikerül megakadályozni a túlmelegedést, ezzel járatva csúcsra a nagy teljesítményű, intenzív játék futtatására optimalizált hardvert.

A POCO F4 GT büszkélkedhet a POCO első, 120W-os HyperCharge turbo töltőjével, ami a 4700 mAh-s akkumulátort 17 perc alatt teljesen feltölti. Ha pedig több energiára van szükség a játékhoz, a POCO F4 GT mindössze 27 perc alatt képes 100%-ra feltölteni az akkumulátort. A POCO F4 GT nem csak gyors töltési idővel rendelkezik, de az AdaptiveCharge funkciónak köszönhetően az akkumulátor élettartamát is a lehető legnagyobb mértékben képes kitolni. Ez a funkció megakadályozza, hogy az éjszaka folyamán a kritikus 80% és 100% közötti tartományban túltöltődjön az akkumulátor.

A mágneses kioldógombok feloldásával máris indulhat a játék. Ez a kialakítás a várakozásokat is jócskán felülmúlta. Az egyedülálló, mágnesesen felugró kioldókat, amelyek másfél milliónyi nyomkodást bír ki, több mint 100 népszerű játékban tesztelték. Verhetetlen stabilitást, érzékenységet és tartósságot biztosít. A még magasabb színvonalú játékélmény elérése érdekében a CyberEngine, az Android okostelefonokra elérhető egyik legjobb motor egyenes vonalú mozgásának köszönhetően, többféle rezgéstartományt is kínál. A POCO F4 GT készen áll bármilyen kihívásra, ami elé a felhasználók állíthatják, nem csak a hosszabb mobilos játék, hanem a mindennapi használat során is. Játék üzemmódon kívül a gombok gyorsbillentyűként is használhatók például a kamera, a képernyőfelvétel vagy a zseblámpa aktiválására.

 

A felhasználók egy gombnyomással megtapasztalhatják, milyen a POCO legújabb, 6,67 hüvelykes, lapos AMOLED és 10 bites TrueColor lenyűgöző reszponzív kijelzője 480 Hz-es érintés-mintavételi frekvenciával, és az akár 120 Hz-es frissítési rátával kelti életre a képernyőt. Legyen szó akár játékról, vagy műsorok streameléséről, a valósághű színspektrum szinte kiugrik a képernyőről. A POCO F4 GT a színpontosságot gyenge fényviszonyok között is fenntartja, miközben nagyfrekvenciás PWM szabályozóval védi a felhasználók szemét a maratoni hosszúságú képernyőhasználat során. A POCO F4 GT kijelzője 15 teljesítmény-rekordot állított fel a Display Mate-nél, és A+ képernyő minősítést kapott.

A POCO, hűen önmagához, igazi teljesítmény-bajnokként, még egy további, új szolgáltatást is kínál. Az új készülék vásárlói prémium garanciára jogosultak, vagyis a vásárlást követő első 6 hónapban egyszeri, ingyenes kijelző javítási szolgáltatást vehetnek igénybe. Ezenkívül, a YouTube előfizetéses szolgáltatása, a YouTube Premium előre telepítve érkezik a POCO F4 GT-vel. Az ajánlatot megédesítendő, az ügyfelek akár két hónapig ingyenesen élvezhetik a YouTube Premium szolgáltatást. Ez a két hónap reklámmentes, offline megtekintést és folyamatos hozzáférést jelent a YouTube videó- és zenetartalmaihoz.

 

Az első POCO Buds Pro Genshin Impact Edition lebilincselő hangélményt kínál

A POCO Buds Pro Genshin Impact Edition kifejezetten a Genshin Impact rajongók számára készült. A fülhallgató bekapcsolásának pillanatától kezdve a rajongók az ikonikus karakter, Klee ismerős hangján hallgatják az értesítéseket. A fülhallgatókat csak ki kell venniük a Klee hátizsákjára emlékeztető tokból, felhelyezni őket és elmerülni a játék nyújtotta élményekben. 

A POCO Buds Pro Genshin Impact Edition a POCO egyik első AIoT termékeként mesterséges intelligenciát használ a zajszűrés automatikus beállításához, a környező zajszint és a felhasználó szokásait figyelembe véve. Legyen szó zenehallgatásról, baráti beszélgetésről vagy egy zajos megbeszélésről, a POCO Buds Pro Genshin Impact Edition a legjobb hangminőséget és a felhasználó számára legmegfelelőbb ANC (aktív zajszűrés) módot biztosítja. A fejlett MI algoritmusnak köszönhetően a hívások közben mindkét fülhallgató éles és tiszta hangot biztosít még a legzajosabb környezetben is.

 

Az erőteljesebb hangteljesítmény érdekében hangmérnökök dolgoztak ki és tökéletesítettek minden egyes hangot, hogy a hangszórók dinamikus élményt nyújtsanak. A hangoskönyvektől kezdve a rockoperákig minden élesen és tisztán szólal meg. A 9 mm-es összetett dinamikus meghajtó garantálja, hogy a felhasználónak a legprofibb hangfeldolgozásban, valamint a minél valósághűbb és részletgazdagabb hangzásban legyen része. Annak érdekében, hogy egyetlen ütemről se maradjunk le soha, a fülhallgató érzékelője szünetelteti a lejátszást, amikor a fülhallgatót eltávolítjuk a fülből. A készülék IPX4-es vízállóságú, így az eső, az izzadság és a fröccsenő víz sem okoz benne károkat.

A POCO Buds Pro Genshin Impact Editiont úgy tervezték, hogy zavartalan zenei élményt nyújtson. A töltőtartó akár 28 órán át is bírja, a fülhallgatók pedig 10 perc alatt feltölthetők. A töltőtartó vezeték nélkül is tölthető, a fülhallgató ugyancsak, ami egy órát vesz igénybe. A fülhallgató két eszközhöz is csatlakoztatható, így a felhasználók zökkenőmentesen válthatnak a források között. Ennek köszönhetően egy online találkozóhoz való csatlakozás során az okostelefon és a laptop közötti váltás egyszerűbb, mint valaha. 

 

Az első POCO Watch, a mindenható fitnesz társ, mely a divatra összpontosít

A POCO Watch a stílusukat és személyiségüket kihangsúlyozni kívánó fitneszrajongóknak lesz a kedvence. A különböző színekben kapható POCO Watch emellett pedig praktikus, egészségi állapotunkat megbízhatóan követi nyomon. Az 1,6 hüvelykes AMOLED érintőkijelző és az ultravékony keret lenyűgöző tisztasággal világítja meg a képernyőt. Viselői több mint 100 testreszabható óralap közül választhatnak. A POCO Watch azonban több, mint egy divatos kiegészítő: legalább ekkora hangsúlyt fektet az egészségre és a mindennapi testmozgásra. Hogy viselője jobban nyomon követhesse sportteljesítményét - például azt, hogy miként változik fizikai állapota terepfutás, vagy egy hegycsúcs megmászása közben - a Multi-system GPS nagyobb pontosságot kínál a POCO Watch-ra telepített több mint 100 edzésmód valamelyikének használatakor. Továbbá azt is képes a készülék érzékelni, hogy a felhasználó milyen tevékenységeket végez, legyen az futópadon való futást, vagy egy szabadban végzett séta. Az alvásfigyelő funkcióval együtt a POCO Watch figyeli a vér oxigénszintjét is alvás közben. Mindezek mellett, a felhasználók megtanulhatják azt is, hogy a POCO Watch segítségével miként tudják a beütemezett tevékenységeiket a legjobban az életmódjukhoz igazítani.

 

A POCO Watch mindezen funkciók végrehajtásához egy olyan akkumulátort kapott, amely akár 14 napig is képes a készüléket működésben tartani. Képes folyamatosan nyomon követni viselője tevékenységeit, ha éppen plyometrikus ugrálást végez, a parkban kocog vagy éppen délután sziesztázik. Ha a POCO Watch akkumulátora lemerül, egyszerűen csatlakoztatható a könnyen hordozható mágneses töltőhöz, és máris készen áll a következő kalandra.

 

Termék elérhetőség

A POCO F4 GT három színben (Stealth Black, Knight Silver és Cyber Yellow) 12 GB+256 GB tárhelyváltozattal 699 eurós ajánlott fogyasztói áron lesz elérhető a kiskereskedelmi partnereknél várhatóan május közepétől.

A POCO Buds Pro Genshin Impact Edition 69 eurós ajánlott fogyasztói áron, korlátozottan lesz elérhető, a POCO Watch pedig 79 eurós ajánlott fogyasztói áron lesz megvásárolható a hazai kiskereskedelmi partnereknél.

 

*Az árak és az elérhetőségek piaconként és értékesítési csatornánként eltérhetnek. 

Vissza