Új termékeket mutatnak be az OPPO INNO Day-en

Kütyü Magazin - 2021. december 11.

Az OPPO vezető okoseszköz márka idén is a két napos OPPO INNO Day eseményén mutatja be legújabb termékeit és technológiai innovációt. A rendezvényen Tony Chen alapító-vezérigazgató tart nyitóbeszédet a márka fejlesztési stratégiájának új irányairól, valamint több áttörést jelentő technológiai újdonság bejelentése is várható. A forradalmi online élményt ígérő online bemutatóhoz személyre szabott avatarjaikkal távolról is csatlakozhatnak az érdeklődők.

Az OPPO okoseszköz világmárka 2021. december 14-én és 15-én az OPPO INNO Day-en  mutatja be legújabb technológiai fejlesztéseit és stratégiai terveit.  A márka korábban az INNO Day eseményeken jelentette be az 5G CPE, az OPPO Watch, az OPPO X 2021, az AR Glass 2021 és a CybeReal termékeket.

 

A vállalat idén is számos újdonsággal készül, az eseményen leleplezik többek között az OPPO első saját fejlesztésű NPU-ját, bemutatják az új OPPO Air Glass-t, szemléltetni fogják a Retractable Camera és a Digital Human technológiák részleteit, valamint több képalkotáshoz, AI-hoz, AR-hez és 5G-hez kapcsolódó innovációval kapcsolatos bejelentés is várható.  

 

Az idei évre az OPPO digitalizálta és egy szórakoztató interaktív világba, az OPPO INNO WORLD-be helyezte az élőben követhető eseményt. Az érdeklődők személyre szabott avatarjaikkal távolról is csatlakozhatnak, szabadon látogathatják az összes virtuális kiállítótermet, kapcsolatot hozhatnak létre egymással, valamint egy közös játékban való részvételre is meghívhatják egymást.

Vissza