Hamarosan érkezik az OPPO ColorOS 13

Kütyü Magazin - 2022. augusztus 12.

Az OPPO globális online stream eseményen mutatja be az Android 13-ra épülő mobil operációs rendszerének legfrissebb verzióját. A 67 nyelven elérhető és globálisan több mint 500 millió havi aktív felhasználóval rendelkező ColorOS 13 vadonatúj dizájnt kapott, valamint számos intelligens és kényelmi funkciót is tartalmaz.

Az OPPO globális okoseszköz vállalat a májusi Google I/O '22-n jelentette be, hogy az OPPO Find N és az OPPO Find X5 Pro az első okostelefonok között lesz a világon, amelyek megkapják az Android 13 béta frissítését.

A ColorOS 13 az Android 13 biztonsági és adatvédelmi funkcióival rendelkezik, nagyméretű kijelzőkön való megjelenésre is optimalizálták, számos OPPO által fejlesztett új, intelligens funkciót tartalmaz, továbbá Google Material You-hoz hasonló testreszabási funkciókat is kínál.

ColorOS 13 – Az egyik első Android 13-on alapuló OEM operációs rendszer

A vállalat a zászlóshajó készülékek után a közép- és belépő kategóriás okostelefonokon fokozatosan fogja elérhetővé tenni a stabil verziót.  A ColorOS13 Global Launch Event YouTube-on és Twitter-en is követhető lesz 2022. augusztus 18-án, 13:00 órakor.

Vissza