A Kingston új Server Premier DDR5 ECC moduljai nagyobb adatintegritást és stabilitást biztosítanak

Kütyü Magazin - 2023. június 13.

A memóriatermékek és -technológiai megoldások terén globális piacvezető Kingston Technology Company, Inc. leányvállalata, a Kingston Technology Europe Co LLP bejelentette a 32 GB és 16 GB kapacitású, 5600MT/s és 5200MT/s sebességű Server Premier DDR5 ECC UDIMM-ek és ECC SODIMM-ek bevezetését.

A Kingston több mint 35 éve megbízható memóriamárkának számít a vezető szervergyártók és a világ legnagyobb adatközpontjai körében. A Server Premier a Kingston szabványos szerverosztályú memóriamegoldása, amelyet specifikáció szerint fehérdobozos (white-box) rendszerekhez értékesítenek, és amely rendelkezik az Intel platformvalidációjával, valamint a vezető alaplap- és rendszergyártók minősítésével. Zárolt anyagjegyzéke (BOM) garantálja az elsődleges komponensek egységes márkáját és verzióját (beleértve a DRAM-ot, a PMIC-et, az SPD-hubot, a hőérzékelőket és a PCB-t). Minden Kingston szervermemória-megoldás 100%-ban tesztelt, és az életciklus elején jelentkező hibák felismerése érdekében szigorú dinamikus beégetési folyamaton esik át még a gyártóüzemben.

A Server Premier jellemzői:

• Zárolt anyagjegyzék (BOM)

• Alkatrészváltoztatási értesítések (PCN) – 90 nappal előbb

• Kiszámítható fejlesztési ütemterv 8 negyedévre előre

• Szerverplatform-validáció

• Minősítés vezető szerver-alaplapgyártóktól

• Korlátozott élettartam-garancia

• Iparágvezető szerviz és támogatás

„Büszkén jelentjük be az 5600MT/s és 5200MT/s sebességű DDR5 ECC UDIMM-ek és SODIMM-ek piaci bevezetését. Az ECC-t támogató legújabb Intel és AMD DDR5 rendszerek ki tudják majd használni az új memóriamodulokkal elérhető megnövelt adatintegritás előnyeit” – mutatott rá Iwona Zalewska, a Kingston DRAM üzletágának EMEA-régióbeli vezetője.

A minden DDR5 DRAM-chipben megtalálható on-die ECC (ODECC) mellett ezek az új modulok extra DRAM-memóriát tartalmaznak, amely az Intel és AMD processzorok ECC (Error Correction Code) algoritmusának támogatásán keresztül nagyobb adatintegritást és stabilitást biztosít a mainstream és mobil munkaállomások számára.

Az alábbi modulok már elérhetők:

 

Vissza