Az AGON by AOC tovább bővíti a FURIA támogatását

Kütyü Magazin - 2023. július 19.

A világ egyik vezető, gaming monitorokat* és informatikai tartozékokat forgalmazó márkája – az AGON by AOC – örömmel jelenti be, hogy kibővíti a FURIA e-sport csapatnak nyújtott szponzorációt. A São Paulo városában a szervezet kezdeményezésére helyileg elindított együttműködés globális szintre lép, tükrözve a FURIA e-sport csapat dinamikus növekedését és egyre nagyobb népszerűségét.

A FURIA világának megismerése

A 2017-ben alapított FURIA e-sport csapat rövid idő alatt globális népszerűségre tett szert az e-sport világában. Azzal, hogy bejutottak az IEM Rio Major 2022 elődöntőjébe, a csapat minden elvárást túlszárnyalt. Ezidáig ez a szervezet legjobb eredménye Major versenyeken. Az olyan játékokban való versenyzésnek köszönhetően, mint a Counter Strike: Global Offensive, Rocket League, League of Legends, Valorant, PUBG: Battlegrounds, Apex Legends, Super Smash Bros és Super Smash Bros racing, a FURIA csapata a legjobb e-sport-szervezetként 2020-ban és 2021-ben megkapta a legjelentősebb e-sport-díjat Latin-Amerikában: a „Prêmio eSports Brasil” elnevezésű díjat. A több mint 80 profi sportolót magában foglaló és több mint 215 elkötelezett alkalmazott támogatását élvező lenyűgöző számú, több mint 10 csapategységnek (amelyből az egyik kizárólag nőkből álló CS:GO-csapat) köszönhetően a szervezet folyamatosan új területeken ér el áttörő eredményeket.

A FURIA jelenleg a következő létesítményekkel rendelkezik: öt gaming iroda (São Paulo, Los Angeles és Boca Raton városokban), egy edzőközpont (Mellieha, Malta) az Európában versenyző csapatok számára, és végül egy Experience Store Wynwood városában. A szakképzett csapatoknak és az élvonalbeli képzésnek köszönhetően új tehetségeket fedeznek fel és támogatják a jövő e-sport-felfedezettjeit. A szervezet tehetséggondozáshoz való megközelítése eddig nem látott nézettségi rekordokat eredményezett: 2022-ben globális szinten összesen 8,2 millió nézőt sikerült elcsábítaniuk az eseményeikre. Mivel a FURIA csapata jelentős online követőtáborral rendelkezik, amely leginkább a 25–34 éves korosztályba tartozó fiatal és dinamikus egyénekből áll, a szervezet új trendeket alakított ki az e-sport-rajongókkal való interakciók terén. Például a Rio Major 2022 és az IEM Rio 2023 versenyek keretén belül a FURIA csapata megszervezte a „Casa FURIA” elnevezésű eseményét, amelyen nagyjából 1000 ember vett részt, és amely során a brazil kultúra gazdagságát ünnepelték, a FURIA által szolgáltatott közvetítésekkel és zenei eseményekkel kiegészítve.

 

Szintlépés közösen: Az AGON by AOC a FURIA e-sport csapat társa a globális kalandban

 

A gaming szintér kibővítése

A kibővített szponzori megállapodás értelmében az AGON by AOC biztosítja a FURIA összes csapata és játékosa számára az e-sport-eseményeken használatos, versenyképes monitorokat az AGON- és AGON PRO-sorozatok, valamint az AOC csúcstechnológiás gaming perifériái által. Ezek a kiemelkedő eszközök villámgyors válaszidőt, magas frissítési rátát és páratlan ergonómiát biztosítanak, ezáltal az egyedülálló játékélmény alapkövét jelentik, továbbá egyedi versenyelőnyt nyújtanak a FURIA játékosainak. Ezenkívül az általuk nyújtott visszajelzéseket felhasználva az AGON by AOC mérnökei még tovább fejleszthetik a már jelenleg is világszínvonalú eszközöket.

Az AGON by AOC márkajelzése jól láthatóan meg fog jelenni a FURIA globális eseményein és platformjaim, emellett pedig a FURIA e-sport csapatának tagjai is büszkén viselhetik a márkanevet a pólóikon.

Mayra Fukasawa de Almeida, az AOC globális marketingigazgatója ismerteti a szponzoráció indokait: „A kezdeti, helyi szponzorálási lépésünkkel bizalmat szavaztunk a csapatnak arra vonatkozóan, hogy a FURIA hatalmas potenciállal rendelkezik az e-sportok világában. Rendkívül izgatottak vagyunk, hogy globális szinten is támogathatjuk a tevékenységüket, és hiszünk abban, hogy világszínvonalú gaming-technológiánk kulcsfontosságú szerepet játszik majd a szervezet jövőbeli sikereiben.”

Jaime Pádua, a FURIA társalapítója és vezérigazgatója hozzátette: „Az AGON by AOC által biztosított megingathatatlan támogatás létfontosságú volt a sikereinkre nézve. Úttörő technológiájuknak köszönhetően a csapataink a tőlük telhető legjobb teljesítményt nyújtották. A kibővített globális szponzoráció egy még ennél is kecsegtetőbb jövő felé nyitja meg az utat a játékosainknak és a rajongóinknak egyaránt.”

____________________________

* IDC Quarterly Gaming Tracker – Gaming Monitor 2023 Q1

Kulcsszavak: e-sport, FURIA, AGON by AOC
Vissza