A SteelSeries bemutatja a különleges kiadású Arctis Nova 7 White kollekciót

Kütyü Magazin - 2023. szeptember 12.

SteelSeries, a gaming kategóriában legtöbbet díjazott Arctis audiotermékek megalkotója, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával ma bemutatta a különleges kiadású Arctis Nova 7 White kollekciót.

Az elit teljesítmény alapfelszereltségként érkezik. Az Arctis Nova 7X és 7P headset Nova Akusztikus Rendszere egyesíti a hardvert és a szoftvert, még magasabbra emelve a lécet a versenytársaknak, és a „gamer életmódot” folytatóknak szupererőt adva, amit „Almighty Audio”-ként ismerünk. Egyedi tervezésű magas hanghűségű driverek kombinációja, amelyek páratlan hangtisztaságot, valamint magával ragadó 360°-os térhatású hangzás biztosítanak a lebilincselő hangzásért, együtt a Sonar Audio Software Suite-tal, amelyben az első professzionális szintű parametrikus ekvalizer is megtalálható gamereknek, és amivel minden egyes frekvenciát beállíthatnak, páratlan játékon belüli előnyt biztosítva a gamereknek.

 

 

A vezeték nélküli szabadságnak és a szimultán hangzásnak köszönhetően a játékosok egyszerre két hangfolyamot hallgathatnak 2,4 GHz-en és Bluetooth-on, így egyszerűen válthatnak PC, Mac, PlayStation és Switch között USB-C segítségével. A kommunikáció kulcsfontosságú, az új, mesterséges intelligencia által vezérelt 2. generációs ClearCast zajszűrés pedig kristálytiszta kommunikációt biztosít a gamereknek. A kétirányú mikrofon ugyanazt a technológiát használja, amelyet a Formula–1-es csapatok. A Sonar Software-rel párosítva elnémítja a háttérzajt és a zavaró tényezőket, kiszűrve a billentyűleütések és gombnyomások hangját a gamer és csapata közötti kommunikációból. Ezenkívül a mikrofon is újra lett gondolva egy egyedi kialakítással, amely visszahúzott állapotban teljesen beleilleszkedik a fülkagylóba menet közben.

 

 

Kiemelt tulajdonságok:

• Arctis Nova 7 – Szakadj ki a hétköznapokból és add át magad az Almighty Audio világának az Arctis Nova 7-tel! Hallgass két hangsávot egyidejűleg 2,4 GHz és Bluetooth-kapcsolattal, válts könnyedén PC-, Mac-, PlayStation- és Switch-eszközök között USB-C-vel! Maradj csatában a 38 órás üzemidejű akkumulátorral és a gyorstöltési funkcióval, ami 6 óra használatot tesz lehetővé mindössze 15 perc töltés után! Tapasztald meg a zajmentes kommunikáció élményét, ahogy az AI-algoritmusokkal vezérelt 2. generációs ClearCast mikrofon kristálytisztává teszi a csapatbeszélgetés bejövő és kimenő hangját! A ComfortMax rendszer 4 pontos állíthatóságot és légáteresztő AirWeave Memory Foam párnákat biztosít a maratoni játékmenetekhez bármilyen platformon. Az eredeti SteelSeries Arctis 7 volt minden idők legtöbbet díjazott headsetje… Üdvözlünk a gaming hangzás jövőjében! (Elérhető PlayStation- és Xbox-specifikus kivitelekben.)

Testreszabhatóság:

• Nova Booster csomagok (fedlap + fejpánt) – A testreszabhatóság kulcsfontosságú. Igazítsd stílusodhoz, hangulatodhoz vagy a nap során viselt ruhádhoz, és szabd személyre a Nova 7 vezeték nélküli fejhallgatót fém fedlapokkal és egy hozzáillő fejpánttal! Válassz a Lilac, Mint, Red és Rose Quartz színek közül!

A különleges kiadású Arctis Nova 7X és 7P elérhető a SteelSeries.com oldalon és a kiskereskedőknél világszerte, a következő ajánlott végfelhasználói árakon:

• Arctis Nova 7P Wireless (PlayStation) – US: 179,99 USD | EMEA: 199,99 EUR | APAC: 199,99 USD

• Arctis Nova 7X Wireless (Xbox) – US: 179,99 USD | EMEA: 199,99 EUR | APAC: 199,99 USD

• Nova Booster csomagok (fedlap + fejpánt) – US: 34,99 USD | EMEA: 34,99 EUR | APAC: 34,99 USD

• A SteelSeries Sonar Audio Suite ingyenesen letölthető a következő oldalról: SteelSeries.com/gg/sonar

Vissza