Az MWC-n debütált a TCL okoseszköz-ökoszisztémájának legújabb képviselője

Kütyü Magazin - 2024. február 29.

A TCL – a fogyasztói elektronika egyik vezető márkája és a világ két legnagyobb tévémárkájának egyike – részt vett a 2024-es barcelonai Mobile World Congress eseményen. A kiállításon bemutatta legújabb innovációit és intelligens összekapcsolt okoseszköz-ökoszisztémáját, amely kivételes felhasználói élményt kínál mind otthon, mind az úton lévőknek. Az új okostelefonok, csúcstechnológiás eszközök és okos routerek széles választéka mellett a TCL bemutatta eddigi legimpozánsabb televízióját is, a világ legnagyobb, 115 hüvelykes QD-Mini LED TV-jét.

A TCL a világpiacon évek óta közkedvelt televíziómárka, sikerét nagyrészt a kijelzők terén elért páratlan szakértelmének köszönheti. Most az MWC-n mutatta be legújabb, úttörő TV-technológiáját, amely ugyancsak része a vállalat intelligens IoT ökoszisztémájának, így egyedülálló otthoni szórakozási élményt ígér. A januári CES-en bemutatkozott 115"-os QD-Mini LED TV ezúttal az MWC látogatóit nyűgözi le elsősorban kimagasló fényerőszabályozó képességével, ami új szintre emeli az otthoni tévénézés élményét. 

A 115"-os kijelző kifejlesztésével a TCL részben a nagyobb és jobb minőségű képernyők iránt megmutatkozó piaci keresletre válaszolt. A vásárlók a közelgő nyári sportközvetítéseket már korszerű tévékészülékeken keresztül szeretnék élvezni. 

 

 

Az említett sporteseményeknek a hangulatát a nagy képernyő tudja a legjobban visszaadni, a látvány így lesz igazán élethű és magával ragadó a néző számára. A háttérvilágítás intelligens fényerőszabályozása, a precízen beállított csúcsfény még részletgazdagabb megjelenítést tesz lehetővé, a sportrajongók ezért úgy érezhetik, mintha a stadionban, élőben néznék a sporteseményeket, nem pedig az otthonuk kényelméből. 

A TV ráadásul 144 Hz-es változtatható képfrissítési frekvenciával rendelkezik, amely valós időben képes alkalmazkodni a különböző bemeneti képkocka-sebességhez, így a nézők egyetlen pillanatról sem maradnak le. A vásárló abban is biztos lehet, hogy a nagyobb képernyő nem feltétlenül jelent nagyobb készüléket. A TCL tisztában van az európai otthonok gyakran szűkös helykínálatával, ezért ezekhez igazodva vékony, falra szerelhető megoldásokat kínál. A TCL tévékészüléke praktikus választás az otthoni moziélmény megteremtéséhez.

Azoknak pedig akik épp úton vannak, a TCL az EMEA-piacra tervezett okostelefonok és NXTPAPER táblagépek széles választékát kínálja, kiváló kijelzőminőséggel és zökkenőmentes csatlakozással. A TCL 50 5G, a TCL 50 SE, a TCL 505 és a TCL 501 okostelefonok mindegyike olyan egyedi funkciókkal rendelkezik, amelyek megfelelnek a legkülönbözőbb életstílusok elvárásainak. A TCL NXTPAPER 11 táblagép pedig szemkímélő NXTPAPER technológiát alkalmaz, ezzel téve még kényelmesebbé a készülék használatát.

Azért, hogy kedvenc sporteseményeit az európai közönség is a világ legnagyobb QD-Mini LED képernyőjén élvezhesse, a TCL úttörő technológia megoldásokat alkalmazó tévékészülékét hamarosan elérhetővé teszi Európában is.

* A termék megjelenése, funkcionalitása és elérhetősége országonként/régiónként eltérhet.

Vissza