Becker mitfárer: bemutatkozik a Becker Tranzit 50

forrás Prim Online - 2012. február 15.

A német United Navigation GmbH a Becker Tranzit 50 prémium modellel bővítette termékpalettáját. Az iGO My way szoftvermotorra épülő, hordozható navigációs eszköz 44 európai ország naprakész térképe mellett 29 ország kamionos és kemping útvonalainak adatait is tartalmazza. A készülék képes a jármű típusa és műszaki adatai figyelembe vételével testre szabni az útvonalat. Jó mitfárer módjára automatikusan elkerülő utat javasol forgalmi dugók esetén.

Vége a Lánchíd alá beszorult kamionok és buszok korának. A Becker Tranzit 50 naprakész információkat nyújt az útvonalat érintő korlátozásokról és tilalmakról. A „Truck&Camper Alert” funkció ezeket egyértelmű figyelmeztető üzenet formájában azonnal megmutatja a vezetőnek, garantálva a biztonságos utazást, felesleges megszakítások nélkül.

A Becker „SituationScan” funkció intelligens, valós forgalmi információkkal dolgozó másodpilótaként igyekszik megkönnyíteni az utazást. Az új modell a pillanatnyi forgalmi helyzet és közlekedési lehetőségek ismeretében hasznos információkkal és tippekkel segíti a vezetőt. A „SituationScan” útközben is folyamatosan feldolgozza az aktuális forgalmi információkat, és azok alapján – szükség esetén – új útvonal-alternatívát kínál a vezetőnek, amelyet a vezető saját belátása szerint egyetlen gombnyomással elfogadhat vagy elutasíthat.

A Tranzit 50 valósághű 3D megjelenítésének köszönhetően Európa-szerte pontos képet kapunk a domborzati viszonyokról, a nagyobb városközpontok épületeiről és egyéb jellegzetes tereptárgyakról.
A Becker Tranzit 50 iGO Navigációs szoftvermotoron alapuló optimalizált útvonal tervezője – a „Truck&Camper Navigation Pro” – lehetővé teszi, hogy a jármű típusára szabott profilt hozzunk létre, miután az adatokat (mint a fizikai paraméterek, a betöltött rakomány súlya, össztömeg és a pótkocsik száma) megadtuk.

A Text-to-Speech funkcióval a készülék nem csupán kijelzőjén jeleníti meg az adott utcanevet, hanem magyar nyelven be is mondja azt a felhasználónak. A nagyméretű 5”-os alacsony visszatükröződésű érintőképernyős kijelzőn az optimalizált útvonaltervezés és a különböző korlátozások (magasság, szélesség, súly és a teherautók számára bevezetett tilalmak) is remekül látszanak a nehézgépjárművek vezetői számára. A biztonságos vezetést segíti a készülék „OneShot Speech recognition” rendszere és a beépített kéz nélküli kihangosító is.

Az új Becker „Content Manager” szoftverrel a felhasználók könnyen beszerezhetik a további térképeket és extrákat. Az innovatív Becker „EasyClick” tartóval a készüléket könnyen, egy kattintással lehet felhelyezni és eltávolítani, további kábel bontása nélkül.
Bizonyos funkciók magyarországi használatához kiegészítő (TrafficNav TMC) kártya szükséges.

A Tranzit 50 ideális megoldás a nagy flották számára is, mint például a szállítmányozó cégek vagy autóbusz üzemeltetők, mert azzal különböző gépjármű profilokat lehet létrehozni, ami nagyban megkönnyíti a vezetést, ha egy gépjárművet többen is használnak. Ezen felül a Tranzit 50 könnyedén csatlakozik a professzionális flottakezelési rendszerekhez is.

A Becker Transit 50 készülék a viszonteladóknál, így a Smartshop.hu-nál, valamint a Becker Online-shop-on (www.mybecker.hu) keresztül február végétől kapható.
 

Kulcsszavak: Becker, GPS
Vissza