Videón a Sony Xperia GX és SX

Farkas Norman - 2012. május 17.

A japán gyártó két, anyaországába szánt újdonsága immár két bemutató videón is megtekinthető. Az Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapú, LTE-képes kütyük közül a 4,6 colos megjelenítővel szerelt Xperia GX a nagyobb durranás, de a középkategóriát képviselő SX tudása sem piskóta.

Nemrég számoltunk be a Sony androidos jövevényeiről, melyek a japán piacon kezdik meg hódításukat a nyár folyamán. A márka rajongói abban reménykednek, hogy egyéb régiókban – például Európában – is megjelennek a modellek, még ha ehhez néhány hardveres módosításra van is szükség. Az Xperia GX és SX lényegi felszereltsége már titok előttünk, – s előtted sem, ha olvastad ezt a cikket – viszont az alant megtekinthető videókat érdemes megnézni, hiszen remekül prezentálják a telefonokat.

A felső felvételen a 4,6 colos HD Reality megjelenítővel, kétmagos, 1,5GHz-es processzorral, 16GB belső tárhellyel és 13 megapixeles Exmor R kamerával felvértezett Xperia GX csodálható meg, melynek kialakítása az Xperia Arc formavilágát idézi.

A második videón a 3,7 hüvelykes érintőképernyővel, 8GB belső tárhellyel és LTE hálózati támogatással kecsegetető Xperia SX-et láthatjuk, mely mindössze 95 grammot nyom. A készülék több színben (narancs, rózsaszín, fehér, fekete) is piacra kerül, tehát elsődleges célközönségét egyértelműen a fiatalok alkotják.

Te szívesen fogadnád a Sony újdonságait hazánkban?

 

 

Vissza