Kreálj alkalmazást az eseményedhez! - InstApp

Farkas Norman - 2012. július 6.

Bulit, kiállítást, baráti összejövetelt, osztálytalálkozót, konferenciát, fesztivált, vagy bármilyen hasonló rendezvényt szervezel? Szeretnéd a részvevők toborzását egy hihetetlenül egyszerű, mégis borzasztóan izgalmas úton megvalósítani? Az InstApp segít!

Egy új szolgáltatás startolt el a napokban, mely révén néhány perc alatt megalkothatjuk a rendezvényünkhöz tartozó iOS, vagy Android alkalmazást, méghozzá bármiféle programozói ismeret nélkül, egy látványos felületen. A magyar Attrecto Smartphone Solutions által létrehozott, jelenleg béta verziós DIY (csináld magad) online alkalmazásfejlesztő felület, azaz az InstApp rengeteg előnnyel kecsegtet.

A rendezvényszervezők gyorsan és könnyen elérhetik az esemény résztvevőit az általuk készített alkalmazással. A programon keresztül a rendezvény előtt, közben és után is valós időben értesülhetnek egymás visszajelzéseiről a felek.

A látogatók egy egyedi, az eseményhez illeszkedő grafikus alkalmazással találják szembe magukat, mely tájékoztatást nyújt az előadókról, programokról és a rendezvény minden részletéről, de ezen felül a naptár szinkronizálása is megoldott, sőt egy navigációs eszköz is a segítségükre van, hogy biztosan odataláljanak a helyszínre. Röviden: az Intsapp programfüzet, navigáció és naptár is egyben. A közösségi média integrációjáért nagy vállon veregetés jár a  fejlesztőknek, hiszen ez biztosítja, hogy a rendezvényhez fűződő élmények egy pillanat alatt megoszthatók legyenek.

Hogy mennyibe kerül az InstApp használata? Nos, az alkalmazáskészítés ingyenes, viszont ha művünket elérhetővé szeretnénk tenni a Google Play Store-ban, vagy az Apple App Store-ban, akkor fizetnünk kell. Lehetőségünk van különböző opciók közül is választani, például reklámmentes alkalmazást kérhetünk, de ha teljesen szabad kezet és némi gondoskodást is szeretnénk a fejlesztő részéről, akkor 990 dollárért rendelhetünk ún. VIP Package-t.

Az alábbi videó bemutatja, hogy milyen lehetőségeket ad a kezünkbe az InstApp. Ha rögvest ki szeretnéd próbálni a szolgáltatást, itt azonnal neki is láthatsz saját alkalmazásod elkészítéshez. Ide kattintva pedig letöltheted az InstApp demóalkalmazását a Play Store-ból.

 

 

Vissza