iPad Maxi 12,9 hüvelyken?

Czipperer Dia - 2013. május 28.

Az új iPadről, iPad miniről, iWatch-ról semmi újabb hír, de máris új üdvöske van a láthatáron, amely minden eddigi elképzelést felülmúl. Az iPad Maxi névre hallgató változat 12,9-es képernyőmérettel érkezhet a piacra.

Eddig is zagyva volt a keverék, de egyre zavarosabb lesz. Új Apple termék került a mixbe, iPad Maxi néven. Az ETNews írt arról, hogy iparági források szerint az Apple már tárgyal koreai kijelző és egyéb alkatrészgyártó cégekkel.

Az iPad Maxi jobb hordozhatóságot és akkumulátor élettartamat garantál, mint a 13 hüvelykes notebookok és ultrabookok, így méltó versenytárs lehet. Emellett az új táblagép az oktatási piacot is célozza, hiszen a nagyobb képernyő jobban megfelel a hagyományos tankönyvek méretének. Az Apple a források szerint arra törekszik, hogy az új kijelzők kevésbé tükröződjenek, jobb felhasználói élményt nyújtva ezzel a diákoknak.

A híresztelések szerint jövőre landolhat a piacon a készülék, de az Apple háza táján semmi sem biztos. Nemsokára itt az „ideje” az új iPhone-nak, iPadnek is, aztán ki tudja, hogy alakul még. Kíváncsin várjuk a további részleteket!

 

Forrás: Unwiredview.com

Vissza