Már van S4 klón

Czipperer Dia - 2013. június 13.

Nem sokkal azután, hogy a Galaxy S4 hihetetlen népszerűségre tett szert, már a megszólalásig hasonlító olcsó változat is elkészült.

A Gizchina oldalán láthatunk képeket a Samsung új üdvöskéjének koppintásáról, amely Kínában készült el: egy eddig ismeretlen gyártó, a No.1 cég keze nyomán. Az S6 névre keresztelt telefon szinte egy az egyben az S4 utánzata.

És milyen meglepő, hogy számos olyan újdonságot is tud, amelyet a Samsung az S4-ben mutatott be először. A készülék például a Smart Pause és a Hover Touch funkciókat is tudja.

 

Ami a felhasználókat a klón irányába mozdíthatja el, az az ár. Az S6 ugyanis sokkal olcsóbb, mint ez eredeti. Persze itt már eszünkbe juthat, hogy talán csak a külső olyan egyforma, a belső felszereltség tükrözi az árat.

Néhány infó már kiszivárgott arról, mi rejlik a burkolat alatt. Állítólag egy 1GHz-es négymagos processzor hajtja (MT6589), valamint 1G RAM-ot és 4GB belső tárhelyet kapott. Kijelzője azonban ugyanakkora mint ez eredeti, ez logikus, hiszen pont a hasonlóság a lényeg.

Ám nem kell teljesen belemélyedni a technikai részletekbe: aki ismeri az igazi S4-et, rögtön rájön, hogy hamisítvánnyal van dolga. Nem a Samsung logó hiányára célzok itt, hanem a képernyő felbontásra, amely kisebb. Viszont, ami érdekes, ehhez egy 13 megapixeles kamerát kapott, az előlapi pedig 3 megapixeles.

Vajon a Samsung szembeszáll majd a kínai No.1-gyel egy szabadalmi háború keretében? Kíváncsian várjuk!

 

 Forrás: Gizchina.com

Kulcsszavak: Galaxy S 4, klón, Kína
Vissza